Kaikki uutiset

Woolworths kokeilee ensimmäistä robottiautomaattia verkkokauppatilausten toimittamiseen / Mediamaininta

05.11.2020 | Cleveron, Woolworths, Cleveron 501

Woolworths kokeilee lämpötilasäädeltyä click and collect -automaattia verkkokauppatilausten luovuttamiseen Länsi-Sydneyssä. Robottiautomaatti on sijoitettu Woolworthsin Granville-myymälän ulkopuolelle Sydneyn länsiosassa, ja sen valmistaa virolaisjohtoinen Cleveron AS.

”Verkkotilauksen tekemisen ja noutoikkunan valitsemisen jälkeen asiakkaalle lähetetään yksilöllinen koodi, joka mahdollistaa turvallisen pääsyn noutopaikkaan. Asiakkaat voivat sitten pysäköidä johonkin kolmesta erillisestä pysäköintialueesta automaatin vieressä, syöttää koodinsa ja kerätä tilauksensa muutamassa sekunnissa. Granville on ensimmäinen myymälämme, joka kokeilee Cleveron-automaatteja, ja lisää on pian tulossa muualle verkostoomme. Odotamme palautetta asiakkailtamme ja tiimimme jäseniltä”, jälleenmyyjä kertoi.

Woolworths sanoi lausunnossaan iTnewsille, että Granville on yksi neljästä myymälästä, joihin on suunniteltu robottikokeilu. Woolworths aikoo ottaa käyttöön automaatit kolmessa muussa myymälässään lähikuukausina. ”Tällä tekniikalla on potentiaalia säästää asiakkailta paljon aikaa ja vaivaa sekä vähentää ruuhkia myymälämme edessä suosittuina noutoaikoina”, Woolworths sanoi.

Cleveron 501 voidaan asentaa eri paikkoihin tuomaan kauppa lähemmäksi kuluttajia. Siihen sisältyy pakastin ja tavalliset lämpötilavyöhykkeet, ja se jakaa tilaukset muutamassa sekunnissa tehden tilausten noutamisesta kätevää loppukäyttäjälle.

Alkuperäinen iTnews-artikkeli julkaistiin 4. marraskuuta.
Lue koko artikkeli täältä.

Kuva: Woolworths

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]