Kaikki uutiset

Viron pääministeri vierailee Zara Haussmannissa

28.10.2020 | Cleveron, Instore Solution, Inditex

Virallisella vierailulla Ranskassa käynyt pääministeri Jüri Ratas vieraili Zaran lippulaivamyymälässä kuuluisalla Haussmann-kadulla. Pääministeri Ratasta tervehti Cleveronin ranskalaisen jakelijan Instore Solutionin toimitusjohtaja Raphaël Cambier. Vierailunsa aikana pääministeri sai mahdollisuuden testata Cleveron 402 -pakettirobottia, jota käytetään Zara-myymälöissä ympäri maailman. Pakettirobotilla on tärkeä rooli Inditexin omnikanavaisuusstrategiassa, ja se antaa mahdollisuuden luovuttaa verkkotilauksia ilman jonoja.

”Instorella oli kunnia toivottaa pääministeri Jüri Ratas tervetulleeksi esitelläkseen hänelle Cleveronin johtavaa teknologiaa integroituna Zaraan arvostetulla Haussmannin alueella Pariisin keskustassa. Meillä oli mahdollisuus puhua Ranskan ja Viron kumppanuudesta Cleveronin kanssa, jolle on luvassa valoisa tulevaisuus”, totesi Cambier.

Cleveron 402 on maailman nopein pakettirobotti, joka jakaa paketteja jopa 10 sekunnissa – ratkaiseva tekijä yritykselle, joka hoitaa päivittäin satoja tai tuhansia paketteja. Automaattinen pakettien nouto tuo lisäarvoa asiakkaan ostokokemukseen ja vähentää myymälätyöntekijöiden päivittäisten tehtävien määrää.

InStore Solution on digitaalisten ratkaisujen edelläkävijä Ranskassa, ja sillä on 14 vuoden kokemus ja suuria vähittäiskauppa-asiakkaita. InStore Solution liittyi Groupe Interwayhin helmikuussa 2019 muodostaen maailmanlaajuisen johtajan yhdistettyjen kauppojen saralla. Instore hallinnoi vuosittain yli 20 000 kioskia ja näyttöä, 2,5 miljoonaa Wi-Fi-yhteyttä, 5 000 tukiasemaa ja yli 70 000 maksupäätettä.

Vuonna 2007 perustettu Cleveron on virolainen yritys, joka tarjoaa viimeisen mailin ratkaisuja maailman suurimmille vähittäismyyjille ja logistiikkayrityksille. Cleveronilla on 3 800 pakettiterminaalia 25 maassa ympäri maailmaa. Terminaalien kautta toimitetaan keskimäärin 1,4 miljoonaa pakettia kuukaudessa. Cleveronin asiakkaita ovat muun muassa Walmart, Inditex (Zara), Asda ja Falabella.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]