Kaikki uutiset

Cleveron Academy voitti ITL:n Vuoden saavutus -palkinnon

24.03.2020 | Cleveron Academy

Viron tietotekniikka- ja televiestintäyhdistysliitto (ITL) myönsi Cleveron Academylle Vuoden saavutus -tittelin.

Cleveron Academy, Vuoden saavutus 2019, on 3-vuotinen opinto-ohjelma, joka on luotu yhteistyössä Viron yrittäjyysammattikorkeakoulun kanssa. Robotiikan ohjelmistokehityksen opiskelijoita opettavat yliopistoprofessorit, asiantuntijat ja Cleveronin asiantuntijat. ITL:n hallintoneuvoston jäsenen Ivo Lasnin mukaan Cleveronin opinto-ohjelmaa voidaan pitää esimerkkinä muille yrityksille, jotka etsivät työntekijöitä, joilla on erityisosaamista. ”Ei ole tarpeen tietää ja tehdä kaikkea itse, sinun on löydettävä oikea kumppani. Uskomme, että tämä yhteistyömalli motivoi muita yrityksiä työskentelemään ammattikoulujen ja yliopistojen kanssa.”

Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt on tyytyväinen. ”Kuluneen vuoden aikana olemme vakuuttuneet siitä, että opinto-ohjelman kehittäminen on ollut oikea päätös. Opiskelijamme ovat erittäin motivoituneita – heitä motivoi se, että emme ole asettaneet tiukkoja puitteita haasteiden ratkaisemiseksi. Opiskelijoiden on itse kehitettävä kaikki ratkaisut.” Kütt katsoo, että valtion tulisi maksaa akateemiset opinnot, vaikka opiskelija haluaisi liittyä yksityiseen yliopistoon. ”Rahoitusta ei pitäisi rajoittaa julkisiin kouluihin. Jos otamme huomioon sen, että Viron korkea-asteen koulutus on ilmaista, valtion tulisi tukea myös muita opintomalleja.”

Cleveron Academy tarjoaa ainutlaatuisen integroidun opintomenetelmän, jossa akateemiseen opiskeluun liittyy käytännön tehtäviä Cleveronin tiimeissä. Cleveron Academyn 20 opiskelijaa valittiin testin, motivaatiovideon tai -kirjeen ja ryhmähaastattelun perusteella. Opiskelijat saavat stipendin, joka sisältää ilmaisen majoituksen Viljandissa, lounaan ja 400 euron stipendin kuukaudessa. Lisäksi Cleveron Academy kattaa opiskelijoiden lukukausimaksun, joka on 5 500 euroa vuodessa. 

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]