Kaikki uutiset

Selver lanseeraa Cleveronin innovatiivisen päivittäistavararobotin

20.05.2020 | Cleveron, Cleveron 501, Selver

Selver otti käyttöön Cleveronin päivittäistavararobotin, jonka avulla asiakkaat voivat vastaanottaa verkossa tilaamansa päivittäistavaraostokset ilman ihmiskontaktia.

Selver, virolainen supermarketketju, otti käyttöön Cleveron 501:n, jonka avulla asiakkaat voivat vastaanottaa verkossa tilaamansa päivittäistavaraostokset ilman ihmiskontaktia. Ensimmäinen päivittäistavararobotti sijaitsee Tallinnan laitamilla, Peetri Selverin edessä.

”Käytyämme läpi valtakunnallisen hätätilan voimme vakuuttaa, että e-Selver on täysin jonoton verkkokauppa. Olemme virtaviivaistaneet työprosessiamme varmistaaksemme, että aamulla vastaanotetut tilaukset toimitetaan samana päivänä. Kysynnän kasvaessa suuresti takaamme, että verkkokauppaamme ei enää synny jonoja. Tämä päivittäistavararobotti on toinen tapa vastaanottaa ruokaostoksia ja taloustavaroita kätevästi”, Selverin toimitusjohtaja Kristi Lomp kertoi.

Cleveronin toimitusjohtajan Arno Küttin mukaan on ilahduttavaa nähdä kuinka innovatiiviset yritykset ottavat käyttöön Cleveronin tekniikkaa Virossa. ”Selverin ja Cleveronin yhdisti yhteinen tavoite – parhaiden ratkaisujen tarjoaminen asiakkaille. Kaikkien tuotteidemme, yksinkertaisista APM-järjestelmistä päivittäistavararobotteihin, on oltava helppokäyttöisiä ja säästettävä loppukäyttäjien aikaa. Selver haluaa tarjota juuri sitä”, Kütt lisäsi.

Cleveron 501 on ainutlaatuinen robottipohjainen click & collect -ratkaisu, joka on suunniteltu tarjoamaan päivittäistavaraostosten noutopalveluita ulkoa missä ja milloin tahansa. Kahden lämpötilavyöhykkeen ansiosta päivittäistavararobotti voi varastoida kaikkea vihanneksista jäätelöön. Cleveron 501 tuo päivittäistavarakaupat lähemmäksi asiakkaita ja auttaa yrityksiä sopeutumaan verkkotilausten kasvavaan määrään.

Cleveronin innovatiiviset viimeisen mailin ratkaisut virtaviivaistavat click & collect -prosesseja monilla eri toimialoilla. Nykyään Cleveronin lokerot ja pakettirobotit toimittavat paketteja, asiakirjoja, auton avaimia, vuokra-esineitä ja jopa reseptilääkkeitä 25 maassa. Cleveronin päivittäistavararobotteja käyttävät myös Coop Eesti ja Salling Group Tanskassa.

Photo credit: Selver | Hendrik Osula

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]