Kaikki uutiset

Ruokakauppanoudot ovat tulleet jäädäkseen. Näin ne kehittyvät / Mediamaininta

28.10.2020 | Cleveron

Ruokakaupat ovat nähneet nousun päivittäistavaroiden noutotilauksissa pandemian aikana, ja ne keskittyvät palvelun tulevaisuuteen sekä siihen, mihin noutovaihtoehtoihin investoida.

Brick Meets Click -tutkimuksen mukaan kuluttajat ovat pandemian aikana valinneet mieluummin noutamisen kuin toimituksen, ja kesäkuun myynnistä 54 % tapahtui click and collect -tilauksina. Tutkimuksessa havaittiin myös, että 18 % aktiivisista käyttäjistä, jotka ovat tehneet vähintään yhden verkkokauppatilauksen viimeisen kuukauden aikana, käyttää yksinomaan noutopalvelua.

Cleveron, joka teki yhteistyötä Walmartin kanssa myymälään sijoitettujen Pickup Towers -automaattien kanssa, tekee yhteistyötä päivittäistavarakaupan kanssa tarjotakseen noutoautomaatteja säädettävillä lämpötilavyöhykkeillä kuumille ja kylmille päivittäistavaroille, joihin ostajat saavat pääsyn QR-koodien tai PIN-koodien avulla.

”Luulen, että suuri muutos on tapahtunut siinä, että ‘tarvitsemmeko click and collect -tilauksia?’ on vaihtunut varsinaiseen kysymykseen: ‘Oi, tarvitsen todella click and collect -tilauksia, mutta millaisen ratkaisun?’”, Edith Väli, Cleveronin markkinointipäällikkö.

Cleveronin päivittäistavara-automaatti pyrkii toimimaan ulkokäyttöisenä ratkaisuna, joka pystyy ratkaisemaan viimeisen mailin haasteet, Väli sanoi. ”Voit sijoittaa nämä yksiköt mihin tahansa – toimistorakennusten viereen tai maaseudulle, jossa sinulla ei ole myymälää, joten laajennat liiketoimintaasi yksinkertaisesti sijoittamalla yksikköön”, hän sanoi huomauttaen, että kuvittelee Yhdysvaltoihin avoimen kaappiverkoston, johon kuriirit voivat toimittaa paketteja useilta toimittajilta.

Alkuperäinen Grocery Dive -artikkeli on julkaistu 26. lokakuuta.

Lue koko artikkeli täältä  

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]