Kaikki uutiset

Pristiksen ansiosta Cleveronin tuotteet ovat nyt saatavilla Latviassa ja Liettuassa

26.08.2020 | Cleveron, Pristis

Cleveron ja Pristis, Viron suurin teknisten järjestelmien ylläpitäjä, ovat tehneet yhteistyötä tarjotakseen korkealaatuisia pakettiautomaatteja latvialaisille ja liettualaisille yrityksille. Pristis tarjoaa Cleveronin tuotevalikoiman, mukaan lukien pienille yrityksille sopivat pakettiautomaatit, joiden avulla yritykset voivat luovuttaa tavaroita tai tarjota palveluita myös silloin, kun kaupat tai toimistot ovat kiinni. Pristis on Cleveronin virallinen jakelija, joka tarjoaa myös asennus- ja huoltopalveluita.

Cleveronin toimitusjohtajan Arno Küttin mukaan liiketoiminnan laajentaminen koko Baltiaan on looginen askel yritykselle. ”Päätuotteemme on suunnattu suurille vähittäis- ja logistiikkayrityksille, mutta COVID-19 sai meidät ajattelemaan pk-yrityksiä – miten voimme auttaa pieniä paikallisia yrityksiämme, joiden liiketoimintaan pandemia on vaikuttanut. Loimme siis pienen pakettiautomaatin, Cleveron 351:n, jonka mikä tahansa yritys voi ostaa yksikkö kerrallaan ja joka ei vaadi erityistä asennusta tai integrointia. Virolaiset yritykset ovat ottaneet sen hyvin vastaan. Sama ratkaisu voi auttaa myös Latvian ja Liettuan pk-yrityksiä”, sanoi Kütt. ”Pristis on arvostettu yritys, jolla on pitkä historia, ja se on erinomainen kumppani uusien markkinoiden valtaamiseen. Myynnin lisäksi he pystyvät tarjoamaan huoltoa ja teknistä tukea Cleveronin asiakkaille”, lisäsi Kütt.

Pristiksen toimitusjohtajan Indrek Tennokesen mukaan yritys on seurannut Cleveronin kansainvälistä menestystä jo jonkin aikaa. ”COVID-19-ajanjakso antoi Pristikselle myös aikaa ajatella uusia suuntauksia ja mahdollisuuksia. Cleveronin tuotteet ovat juuri sellaisia ratkaisuja, jotka puuttuivat portfoliostamme. Cleveronin pakettiautomaateilla ja roboteilla voimme tarjota lisäarvoa sekä uusille että jo olemassa oleville asiakkaillemme. Ne voivat lähettää tuotteitaan lähemmäksi loppukäyttäjiään tekemällä noudoista helpompia ja mahdollistamalla palvelut myös työaikojen ulkopuolella. Kaikki tämä voidaan tehdä ilman minkäänlaista ihmisten välistä kontaktia, mikä on myös tärkeää tämänhetkisissä olosuhteissamme”, sanoi Tennokese.

Jo vuonna 1993 perustettu Pristis AS on virolainen yritys, joka tarjoaa teknisten järjestelmien ylläpitoa ja sähkö- ja talonhallintajärjestelmien rakentamista. Yhtiö on alansa suurin Virossa, ja se toimii kaikissa kolmessa Baltian maassa.

Cleveron on virolainen teknologiayritys, joka luo pakettiautomaatteja ja -robotteja eri puolilla maailmaa toimiville vähittäis- ja logistiikkayrityksille kuten Walmart, Zara ja Itella SmartPost. Cleveronin ratkaisut auttavat tekemään toimitusprosesseista kustannustehokkaita ja käteviä ja tarjoavat yrityksille lisätuottovaihtoehtoja, kuten toimitusajan pidentämisen työajan ulkopuolelle. Cleveron nimettiin Viron vuoden yhtiöksi vuonna 2018. 

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]