Kaikki uutiset

InStore Solution (Groupe Interway) on Cleveronin virallinen jakelija Ranskassa

11.03.2020 | Cleveron

InStore Solution liittyy Cleveroniin jakeluverkoston uusimpana jäsenenä. Cleveron toivottaa tervetulleeksi InStore Solutionin, josta tulee Cleveronin tuotteiden virallinen jakelija Ranskassa. Cleveronin tuotteet perinteisistä pakettiautomaateista robottipakettiterminaaleihin ovat nyt helpommin saatavissa ranskalaisille yrityksille, jotka haluavat parantaa click & collect -toimintaansa entisestään. InStore Solution hoitaa Cleveronin tuotteiden myyntiä ja tarjoaa ylläpitopalveluita Cleveronin asiakkaille alueella.

”Minulla on ilo ilmoittaa, että jälleen yksi vahva yritys, InStore Solution, on liittynyt jakeluverkostoomme”, sanoi Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt. ”Pidämme Eurooppaa kotimarkkina-alueenamme ja meillä on jo koneitamme käyttäviä asiakkaita eri Euroopan maissa. Ranska on yksi keskeisimmistä kohdealueistamme, ja olen aivan varma, että voimme yhdessä InStore Solutionin kanssa tarjota Ranskan tulevaisuuteen suuntautuneimpien vähittäismyyjien asiakkaille mukavuutta ja säästää heidän aikaansa”,  lisäsi Kütt.

”InStore Solution (Groupe Interway) on kunnioitettu ja ylpeä edistäessään tätä uutta kumppanuutta. InStore Solution hoitaa Cleveronin innovatiivisten tuotteiden jakelun ja integroinnin ja toimii globaalina palveluntarjoajana kaikkialla Ranskassa. Cleveronin tuotevalikoima täyttää 360° digitaalisen tarjontamme yhdistääkseen lukuisten vähittäiskauppa-asiakkaidemme myymälät. InStore Solutionista on tullut maailmanlaajuinen operaattori verkkoratkaisuista click & collect- ja maksutoimintoihin.”

Instore Solution on digitaalisten ratkaisujen edelläkävijä Ranskassa, jolla on 14 vuoden kokemus ja suuria vähittäiskauppa-asiakkaita. InStore Solution liittyi Groupe Interwayhin helmikuussa 2019 muodostaen maailmanlaajuisen johtajan yhdistettyjen kauppojen saralla. Hallinnoimme vuosittain yli 20 000 kioskia ja näyttöä, 2,5 miljoonaa Wi-Fi-yhteyttä, 5000 tukiasemaa ja yli 70 000 maksupäätettä.

Vuonna 2007 perustettu Cleveron on virolainen ohjelmisto- ja laiteyritys, joka tarjoaa innovatiivisia ”viimeisen mailin” ratkaisuja maailman suurimmille vähittäismyyjille ja logistiikkayrityksille. Cleveronin 3800 pakettiterminaalia sijaitsevat 24 maassa ympäri maailmaa. Terminaalien kautta toimitetaan kuukaudessa keskimäärin 1,3 miljoonaa pakettia. Cleveronin asiakkaita ovat muun muassa Walmart, Inditex (Zara), Asda ja Falabella.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]