Kaikki uutiset

Falabella Retail asentaa pakettirobotin Jockey Plazaan Peruun / Mediamaininta

12.01.2021 | Cleveron, Falabella Retail, Cleveron 402

Falabella Retail asensi Perun ensimmäisen Cleveron 402 -pakettirobotin Jockey Plaza -tavarataloon. Robotiikkapohjainen pakettirobotti on tällä hetkellä maailman suurin myymälänoutoratkaisu, joka jakaa yli 1300 verkkotilausta päivässä.

Falabellan asiakkaat voivat nyt kerätä verkko-ostoksensa nopeasti, kontaktittomasti ja kätevästi vain skannaamalla QR-koodin. Sen lisäksi, että pakettirobotti auttaa viettämään vähemmän aikaa kaupassa, se vähentää myös kontakteja myymälän henkilökuntaan. Tavallisesti myymälänouto voi kestää jopa 3 minuuttia – automaattisesta pakettirobotista noutaminen sen sijaan kestää vähemmän kuin minuutin.


Falabella Retail kertoi aikovansa vuonna 2021 asentaa kolme uutta pakettirobottia Limaan: kaksi ensimmäistä San Miguel- ja Megaplaza-myymälöihin huhtikuussa ja kolmannen laitteen vuoden toisella puoliskolla. ”Olemme Falabellassa erittäin ylpeitä ja sitoutuneita uuteen teknologiaan tehtäviin investointeihin parantaaksemme kaikkien asiakkaidemme verkkokauppakokemusta”, sanoi Falabellan toimitusjohtaja Alex Zimmermann.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu espanjaksi 06.01.2021 Perú Retail -lehdessä.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]