Kaikki uutiset

Presidentti Kaljulaid vierailee Falabella Retailissa

20.01.2020 | Cleveron, Falabella Retail

Viron tasavallan presidentti Kersti Kaljulaid vieraili Cleveronin ensimmäisellä latinalaisamerikkalaisella asiakkaalla – Falabella Retaililla.

Presidentti Kersti Kaljulaid, joka oli virallisella valtiovierailulla Chilessä, pysähtyi Falabellan Los Dominicosin myymälässä 16. tammikuuta. Vierailunsa aikana hän kokeili Cleveron 402 -pakettirobottia, joka tarjoaa täysin automatisoidun pakettien noutopalvelun Falabellan asiakkaille. Ratkaisu on ensimmäinen laatuaan Chilessä, ja se on kiinteä osa Falabellan omnikanavastrategiaa.

”Olemme ylpeitä voidessamme todeta, että tämä moderni järjestelmä on selkeä osoitus hyveellisestä yhteistyöstä, jonka avulla voimme vahvistaa molempien maiden välisiä siteitä ja heijastella tätä suhdetta tulevaisuuteen. Haluamme osallistua kaupankäyntiin ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia sekä erinomaisia palveluita ihmisille”, sanoi Falabella Retail -yhtiön kaupallinen johtaja Tomás Platovsky.

Cleveron 402 on maailman nopein pakettirobotti, joka jakaa paketit jopa 10 sekunnissa. Nopea pakettilataustila mahdollistaa paketin lisäämisen vain seitsemässä sekunnissa – ratkaiseva tekijä yrityksille, jotka käsittelevät satoja tai tuhansia paketteja päivittäin. Ajansäästö pakettinoudoissa tuo lisäarvoa asiakkaiden ostoskokemukseen. Tuoreen tutkimuksen mukaan asiakkaat, jotka odottavat tilaustaan alle kaksi minuuttia, palaavat yli neljä kertaa todennäköisemmin kuin asiakkaat, jotka odottavat vähintään 10 minuuttia.

Falabella-konserni perustettiin vuonna 1889, ja se toimii tällä hetkellä seitsemässä Latinalaisen Amerikan maassa. Tilikauden 2018 aikana yhtiö tuotti noin 13,3 miljardia dollaria. Verkkokaupan osuus kasvoi 70 % ja oli 823 miljoonaa dollaria viimeisen 12 kuukauden aikana. Falabella Retail on suurin latinalaisamerikkalainen vähittäismyyntialusta, jolla on yli 100 ostoskeskusta esimerkiksi Chilessä, Perussa, Kolumbiassa ja Argentiinassa.  Cleveron ja Falabella aloittivat yhteistyön kesällä 2019, kun ensimmäinen Cleveron 402 lanseerattiin Santiagossa.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]