Kaikki uutiset

Cleveronille on myönnetty ”Vuoden vientiteko”-palkinto

15.02.2019 | Cleveron

KredEx Credit Insurance palkitsee Cleveronin ”Vuoden vientiteko” -tittelillä. Palkinto annetaan huomattavasta tulojen kasvusta ja T&K-pohjaisesta myynnistä Viljandista muulle maailmalle.

Vuoden vientiteko -palkinnolla tunnustetaan menestyneet virolaiset yritykset, jotka ovat antaneet suuren panoksen Viron taloudelle.

Cleveronin omistaja Indrek Oolup kommentoi, että palkinto on tunnustus vuosien arvokkaasta sitoutumisesta ja omistautumisesta. Hän lisäsi, että parhaiden vaihtoehtojen valitseminen ulkomaisilta markkinoilta ja pitkäaikaisten liikesuhteiden luominen niiden perusteella ovat jatkuvan ja huolellisen työn tulosta.

Cleveronin vientitoiminta saavutti läpimurron vuonna 2017, kun sopimus Walmartin kanssa allekirjoitettiin. Vuoden 2018 loppuun mennessä ympäri Yhdysvaltoja oli asennettu lähes 700 pakettiautomaattia. Walmartin verkkoasiakkaat saavat nyt ostoksensa pakettiroboteista, mikä vie vain noin 20 sekuntia. Se on hyvin pieni aika verrattuna aiempaan 15 minuutin keskimääräiseen jonotusaikaan.

Vuonna 2018 yhteistyötä Zara-brändin omistajan Inditexin kanssa laajennettiin. Nykyään Cleveron 402 -robotteja on asennettu yhdeksään Zara-myymälään ympäri Eurooppaa.

KredEx Credit Insurance tunnustaa yhden yrityksen tai toimialan vuosittain viennin lisäämisestä, uusien ulkomaisten markkinoiden löytämisestä, laajojen sopimusten tekemisestä ulkomaisten kumppaneiden kanssa tai merkittävän panoksen antamisesta virolaisten tuotteiden tai tietotaidon vientiin ulkomaille. Ehdolla Vuoden vientiteko -palkinnon saajaksi oli 13 virolaista yritystä.

Lue lisää: KredEx.ee (viroksi)
Valokuvat: KredEx Credit Insurance

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]