Kaikki uutiset

Dujardin Remmersistä tulee Cleveronin ainoa jakelija Benelux-maissa

29.01.2020 | Cleveron

Cleveron voi ilolla ilmoittaa tekevänsä yhteistyötä Dujardin Remmersin kanssa, joka on nyt ainoa virallinen jakelijamme Benelux-maissa (Belgia, Alankomaat ja Luxemburg). Cleveronin tuotevalikoima perinteisistä pakettiautomaateista innovatiivisiin pakettirobotteihin on nyt paremmin saatavilla Benelux-maiden yrityksille, jotka haluavat virtaviivaistaa click & collect -prosessejaan.

”Olemme innoissamme mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä Dujardin Remmersin kanssa ja vahvistaa asemaamme Benelux-maiden markkinoilla”, sanoi Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt. ”Dujardin Remmersin saaminen jakelijaksemme on meille jälleen yksi askel kohti maailmanlaajuisen arvostettujen jakelijoiden verkoston rakentamista, jolla autamme säästämään ihmisten aikaa ympäri maailmaa”, lisäsi Kütt.

Dujardin Remmers -ryhmä perustettiin alun perin vuonna 1879, ja se on sittemmin ollut luotettava kumppani kassavarojen ja arvotavaroiden säilyttämisen, kassanhallintajärjestelmien ja pankkiautomaattien alalla. Dujardin Remmers tarjoaa yhteistyössä Cleveronin kanssa asiakkailleen täyden palvelun ratkaisun aina koulutuksesta asennukseen sekä etänä ja paikan päällä tapahtuvaan ylläpitoon. Dujardin Remmersin laaja valtakunnallinen huolto-osasto ja erittäin kokeneet teknikot tarjoavat asiakkaille korkean toiminta-ajan kaikissa asennuksissa.

Vuonna 2007 perustettu Cleveron on virolainen yritys, joka tarjoaa viimeisen mailin ratkaisuja maailman suurimmille vähittäismyyjille ja logistiikkayrityksille. Cleveronin 3 800 pakettiterminaalia sijaitsevat 24 maassa ympäri maailmaa. Terminaalien kautta toimitetaan kuukaudessa keskimäärin 1,3 miljoonaa pakettia. Cleveronin asiakkaita ovat muun muassa Walmart, Inditex (Zara), The Warehouse ja Falabella.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]