Kaikki uutiset

Cleveron lanseeraa ensimmäisen apteekkiratkaisunsa Etosin kanssa

10.03.2020 | Cleveron, Cleveron 301, Etos

Etos ottaa käyttöön Cleveron 301:n Alankomaissa helpottaakseen reseptilääkkeiden tilaamista ja noutoa. Etos on ottanut käyttöön Cleveron 301 -automaatteja toimittamaan reseptilääkkeitä Etos+-asiakkaille. Kokeilu alkaa kahdella vilkkaalla toimipisteellä niistä seitsemästä Etos-myymälästä, jotka ovat mukana Haarlemista ja Overveenista. Cleveronin Benelux-alueen kumppanin Dujardin Remmersin asentamat kaksi automaattia merkitsevät Etosille uutta ”viimeisen mailin” ratkaisua, jonka tarkoituksena on parantaa asiakaskokemusta entisestään.

Asiakkaat voivat käyttää Etos+-sovellusta lääkkeiden tilaamiseen ja noutaa ne Etos-liikkeestä tai valita kotiinkuljetuksen. Uusi palvelu auttaa Etosta palvelemaan asiakkaitaan paremmin, sillä kuluttajasuuntaukset ovat osoittaneet ihmisten haluavan enemmän mukavuutta, nopeutta ja yksityisyyttä lääkkeiden noutamisen yhteydessä. Etos+-sovellusta käyttävästä asiakkaasta tulee Thuisapotheek-asiakas ja hän voi soittaa apteekkiin saadakseen asiantuntija-apua. Thuisapotheek.nl vastaa lääkkeiden valvonnasta, tarkistamisesta ja toimittamisesta sekä asiakaspalvelusta.

Cleveron 301 on älykäs pakettiautomaatti, jota operoidaan älypuhelinsovelluksella. Cleveron 301 on suunniteltu edulliseksi ratkaisuiksi pienyrityksille sekä uusille yritysmuodoille ja palveluille. Cleveron 301:n näytöllinen PIN-koodiversio ei vaadi älypuhelinta, jotta loppukäyttäjä voi noutaa tilauksen. QR-koodin skannaamisen sijasta loppukäyttäjä syöttää noutokoodin PIN-koodinäytölle ja saa tuotteensa sekunneissa.  

Älykkäät pakettiautomaatit asensi Etosiin Dujardin Remmers, Cleveronin edustaja Benelux-maissa. Dujardin Remmers tarjoaa myös myynnin jälkeisiä palveluita Cleveronin tuotteille.  

Etos on hollantilainen yritys, jolla on lähes 100 vuoden kokemus henkilökohtaisista hygieniatuotteista ja joka tarjoaa ratkaisuja terveys- ja kauneudenhoitoasiakkaille. Nykyään Etos tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman laadukkaita terveys-, kauneus-, vartalo- ja vauvanhoitotuotteita edulliseen hintaan. Thuisapotheek on Alankomaiden suurin verkkoapteekki. Thuisapotheek toimittaa reseptilääkkeitä potilaille kotiin paketti- tai postilaatikkopakkauksissa. Lisäksi Thuisapotheek seuraa, kuinka monta lääkettä potilaalla on varastossa, ja järjestää ajoissa uusia lääkemääräyksiä potilaalle lääkärin kautta.  

Cleveron on virolainen yritys, joka luo innovatiivisia click & collect -ratkaisuja vähittäiskauppiaille ja logistiikkaan. Yhtiö on tehnyt yhteistyötä kuuluisien vähittäismyyjien kanssa ympäri maailmaa tarjoamalla robotiikkapohjaista tekniikkaa, joka auttaa tekemään omnikanavaprosessin tehokkaammaksi, säästämään kustannuksia ja tarjoamaan loppukäyttäjille äärimmäisen asiakaskokemuksen. Tällä hetkellä Cleveronilla on yli 3 700 click & collect -konetta yli 20 maassa ympäri maailmaa.

Valokuvat: Etos

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]