Kaikki uutiset

Cleveron toivottaa Vigatecin viralliseksi jakelijaksi

18.02.2020 | Cleveron

Chileläisestä Vigatec-yrityksestä tulee Cleveronin virallinen edustaja Chilessä. Se tarjoaa Cleveronin pakettiautomaatteja ja robottipohjaisia ratkaisuja vähittäismyyjille ja logistiikkayrityksille. Vigatecin tytäryhtiö Vipertec tulee olemaan Cleveronin jakelija Perussa. Vigatec tarjoaa myös kunnossapitopalveluita Cleveronin asiakkaille alueella.

”Etelä-Amerikka on yksi painopistealueistamme, jossa toivomme laajentavamme toimintaamme entisestään. Ei ole epäilystäkään siitä, että Vigatecin kaltaisen vahvan kumppanin ansiosta olemme paremmin paikallisten asiakkaiden tavoitettavissa ja pystymme tarjoamaan parasta asiakaspalvelua etävalvonnassa ja ylläpidossa”, Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt sanoi.

”Vigatec on erittäin ylpeä tästä kumppanuudesta. Tuomme maailman parhaan click & collect -ratkaisuteknologian saataville Chilen ja alueen markkinoille tarjoamalla loppukäyttäjälle saumattoman ostoskokemuksen, joka vahvistaa koko monikanavaista alustaa”, Vigatec kommentoi.

Yli 35 vuoden kokemuksella chileläinen Vigatec-yritys parantaa yritysprosesseja integroimalla teknologisia ratkaisuja ja maailmanluokan palveluita. Yhtiöllä on sivuliikkeitä seitsemässä maassa Etelä-Amerikassa.

Cleveron on virolainen yritys, joka luo innovatiivisia click & collect -ratkaisuja vähittäiskauppiaille ja logistiikkaan. Yhtiö on tehnyt yhteistyötä kuuluisien vähittäismyyjien kanssa ympäri maailmaa tarjoamalla robotiikkapohjaista tekniikkaa, joka auttaa tekemään omnikanavaprosessin tehokkaammaksi, säästämään kustannuksia ja tarjoamaan loppukäyttäjille äärimmäisen asiakaskokemuksen. Tällä hetkellä Cleveronilla on yli 3 700 click & collect -konetta yli 20 maassa ympäri maailmaa.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]