Kaikki uutiset

Cleveron solmi kumppanuuden Virgin Megastoren kanssa

17.10.2019 | Cleveron, Virgin Megastore

Cleveron solmi kumppanuuden Virgin Megastoren kanssa, joka asensi ensimmäisen Cleveron 402:nsa viimeisimmäksi click & collect -lisäyksekseen.

Virgin Megastore -yrityksen verkkokauppa-alusta on juuri lisännyt loistavan ominaisuuden asiakkuusmatkan loppuun saattamiseksi myymälässä. Uusimmalla lisäyksellä click & collect -vaihtoehtoonsa, robotiikkapohjaisella Cleveron 402:lla, Virgin Megastore pyrkii sujuvoittamaan toimitusprosessia asiakkailleen verkko-ostosten yhteydessä. 

Virgin Megastoren Mall of the Emirates -myymälässä sijaitseva Cleveron 402 on äärimmäinen myymäläpakettijakeluratkaisu, jossa asiakkaat tekevät tilauksensa verkossa ja valitsevat pakettirobotin toimitusmenetelmäksi. Kun tilaus on toimitettu robotille, asiakas skannaa tilauskoodin käyttäjäkonsolissa ja paketti luovutetaan muutamassa sekunnissa. 

Virgin Megastore on Cleveronin ensimmäinen asiakas Lähi-idän alueella, ja kumppanuus laajenee lopulta muihin sivuliikkeisiin ympäri kaupunkia. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tämä aloite olisi vasta alkua arvokkaalle kumppanuudelle, joka keskittyy vaivattomaan ostoskokemukseen. 

”Tavoitteenamme on kasvaa maailmanlaajuisesti ja Virgin Megastoren kaltainen kumppani MENA-alueella on meille suuri etu”, sanoi Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt. ”Virgin Megastoren ydinkonsepti – olla enemmän kuin myymälä ja arvostaa asiakkaita tarjoamalla jotain ylimääräistä, järjestämällä viihdettä ja musiikillisia kokemuksia sekä ylittämällä odotukset – on yhteinen meidän kanssamme. Tuotteemme on myös luotu asiakkaidemme asiakkaille. Niiden on tarkoitus tarjota loistava ja käytännöllinen asiakaskokemus sekä säästää aikaa tuottaen lisäarvoa sekä yrityksille että asiakkaille”, sanoi Kütt.

Virgin Megastore on kansainvälinen viihdebrändi ja Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan johtava lifestyle-vähittäismyyntiyritys, jolla on 49 myymälää yhdeksällä markkina-alueella. Perustamisestaan Arabiemiirikunnissa vuodesta 2001 lähtien Virgin Megastore on jatkuvasti vakiinnuttanut ja laajentanut Lähi-idän läsnäoloaan ja tuotetarjontaansa pysyäkseen alueen kasvavien suuntausten ja odotusten edellä. Virgin Megastore on yhden luukun palvelu kaikille viihdetarpeille, ja se kattaa useita tuotelinjoja ja palveluita, kuten musiikki, kirjat, tekniikka, pelit, muoti, lelut ja pääsyliput. Brändi on luonut kokonaan uuden kokemuksen tuotetarjonnassaan ja tapahtumissaan tasapainottamalla kansainvälisiä suuntauksia ja sopeutumalla alueen paikallisiin kulttuureihin.

Cleveron nimitettiin äskettäin Viron vuoden viejäksi Enterprise Estonian järjestämässä valtiollisessa kilpailussa. Vuonna 2019 olemme aloittaneet yhteistyön useiden uusien asiakkaiden kanssa, kuten Falabella Chilessä, Decathlon Unkarissa ja The Warehouse Uudessa-Seelannissa. Nykyään yli 3 000 Cleveronin konetta toimii 25 maassa ympäri maailmaa.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]