Kaikki uutiset

Cleveron toivottaa SPAN Groupin tervetulleeksi Lähi-idän virallisena jakelijana

11.06.2020 | Cleveron, SPAN

Cleveron toivottaa tervetulleeksi Dubaissa sijaitsevan SPAN Groupin virallisena edustajanamme Lähi-idässä. Olemme innoissamme kumppanuudesta ja odotamme uusien ratkaisujemme tarjoamista alueelle.

Kumppanimme SPAN Group kirjoittaa:

Ostosmaailma on muuttumassa poikkeuksellisessa tahdissa verkkomyynnin kasvaessa huomattavaa vauhtia. Tästä syystä SPAN on valinnut kumppanuuden Cleveronin kanssa, joka on uuden sukupolven click & collect -toimintojen johtaja. Tämä kumppanuus mahdollistaa sellaisten ratkaisujen käyttöönoton, jotka työntävät alueen vähittäiskaupan omnikanavastrategioiden rajoja kauemmaksi.

”Click & collect -ratkaisut mahdollistavat molempien maailmojen parhaat puolet, niin virtuaalisen kuin kivijalkakaupankin”, kommentoi SPANin toimitusjohtaja Walid Daniel. ”Yksi pakettien jakeluun liittyvistä korkeimmista kustannuksista on viimeisen mailin palvelu, johon sisältyy loppukäyttäjän mahdollisuus valita sopiva noutotapa, jolla varmistetaan joustava ja taloudellinen ratkaisu asiakkaillemme”, lisäsi Daniel.

Cleveron on innovaatiojohtaja, joka kehittää robotiikkapohjaisia pakettiterminaaleja ja viimeisen mailin click & collect -noutopalveluita kaupan ja logistiikan aloille. Heidän valikoimaansa kuuluu tuotteita yksinkertaisista automatisoiduista älykaapeista aina maailman ensimmäiseen täysin toimivaan pakettirobottiin sekä maailman suurimpaan robottipohjaiseen pakettiterminaaliin saakka. Nämä ratkaisut palvelevat nopeasti muuttuvaa verkkokaupan alaa ja siihen liittyvää asiakkaiden vaatimusten kasvua. Ne tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden suorittaa koko ostotapahtumansa verkossa ja noutaa tuotteita sopivana ajankohtana ja missä tahansa sijainnissa, jossa ratkaisua käytetään, välttäen toimituksiin liittyviä 'yllätyksiä'.

”Tyydytys on osoittautumassa sähköisen kaupan matkan tärkeimmäksi osaksi. Useat toimijat tekevät merkittäviä askelia toimitusketjun tämän segmentin optimoimiseksi”, Walid lisäsi. ”Click & collect -vaihtoehdosta hyötyvät paitsi loppukäyttäjät, myös vähittäiskauppiaat minimoimalla käyttökustannuksia ja lisäämällä myymäläliikennettä sekä myyntiä.”

Autamme sinua parantamaan viimeisen mailin toimituksiesi tehokkuutta ja tuemme sinua sellaisen click & collect -ratkaisun suunnittelussa, joka vastaa nykyhetken ja huomisen tarpeitasi.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]