Kaikki uutiset

Cleveron aloittaa Uudessa-Seelannissa The Warehousen kanssa

09.05.2019 | Cleveron, Cleveron 401

Cleveron aloitti yhteistyön The Warehousen, Uuden-Seelannin suurimman yleisen vähittäismyyjän kanssa. The Warehouse asensi Cleveron 401:n verkkotilausten jakelua varten Sylvia Park -ostoskeskukseen Aucklandiin. Siitä tuli Australaasian ensimmäinen vähittäiskauppa, joka pilotoi automaattista click & collect -pakettirobottia. Yhteistyö merkitsee myös Cleveronin saapumista Australaasian markkinoille.

”Australaasia on uusin painopistemarkkinamme, ja olemme erittäin iloisia, että voimme aloittaa toimintamme siellä yhteistyössä The Warehousen kaltaisen tunnetun vähittäiskauppiaan kanssa”, sanoi Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt. ”Meillä on yhteinen tehtävä – löytää ratkaisuja ja käyttää innovaatioita asiakaskäyttökokemuksen parantamiseksi, asiakkaiden elämän helpottamiseksi ja ajan säästämiseksi. Olemme iloisia, että Cleveron 401 antaa mahdollisuuden tehdä juuri näin”, Kütt lisäsi.

Toimitusjohtaja Pejman Okhovatin mukaan The Warehouse on innostunut tuomaan teknologian Uuteen-Seelantiin ja tarjoamaan kiiveille enemmän valinnanvaraa ostoksissaan. ”Etsimme jatkuvasti vuorovaikutusta asiakkaidemme kanssa heidän elämänsä helpottamiseksi – mukaan lukien uusia tapoja selata, maksaa ja noutaa tuotteita.

Lähes joka kolmas verkkotilaus noudetaan nyt myymälästä ja odotamme määrän kasvavan seuraavien vuosien aikana. Torni tarjoaa ihmisille nopean ja kätevän tavan noutaa pakettinsa liikkeestä ilman jonottamista palvelupisteessä.”  

Cleveron 401 on robottipohjainen Parcel Tower, joka toimii noutopisteenä verkkotilauksille. Viisi metriä pitkä pakettirobotti säilyttää 300 The Warehousen verkkotilausta kerrallaan antaen paketin asiakkaalle sekunneissa. Cleveron 401 on itsepalvelunoutoratkaisu – asiakkaan on ainoastaan skannattava tilauskoodinsa käyttäjäkonsolissa. Skannaus tekee noutokokemuksesta nopean ja käytännöllisen sekä poistaa tarpeen odottaa jonossa paketin vastaanottamista. Cleveron 401 tunnetaan myös nimellä Pickup Tower, jota käyttää maailman johtava kauppaketju Walmart.

Cleveron on innovaatiojohtaja viimeisen mailin toimitusten ohjelmisto- ja laitteistoratkaisujen luonnin saralla. Cleveronin robotiikkapohjaiset itsepalvelupakettiterminaalit antavat yrityksille mahdollisuuden automatisoida ja lisätä click & collect -prosessiensa tehokkuutta sekä parantaa asiakaskokemusta. Cleveronilla on yli 2 200 pakettiterminaalia ympäri maailman, ja ne luovuttavat noin 600 000 pakettia kuukaudessa. Cleveronin ratkaisuja käyttävät maailman johtavat vähittäiskauppiaat.  

The Warehouse on Uuden-Seelannin suurin tavaramyyjä, jota ”kiivit” rakastavat sen laajan tuotevalikoiman ansiosta, johon kuuluvat vaatteet, viihde, tekniikka, musiikki, urheilu, puutarhanhoito ja paljon muuta. The Warehouse on tarjonnut uusiseelantilaisille edullisia kauppoja vuodesta 1982 alkaen. Yhtiöllä on 93 kauppaa Uudessa-Seelannissa, ja se työllistää yli 8 500 työntekijää pohjoisen Kaitaiasta etelän Invercargilliin.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]