Kaikki uutiset

Cleveronin PackRobotit yksi syy Walmartin verkkokaupan menestykseen / Forbes

17.08.2018 | Cleveron, Walmart

Walmartin vuoden 2018 toisen neljänneksen tulos näytti verkkokaupan 40 % kasvun, joka voidaan yhdistää yrityksen uusiin omnikanava-aloitteisiin, kuten PackRobot eli Pickup Tower.

Forbes raportoi, että Walmartin sähköisen kaupan taktiikat Amazonia vastaan näyttävät kannattavan. Walmartin vuoden 2018 toisen neljänneksen tulokset osoittivat parhaan vertailukelpoisen vuosineljänneksen myynnin yli kymmeneen vuoteen liikevaihdon noustessa 3,8 % ja ollessa 128,03 miljardia dollaria. Merkittävin luku oli verkkokaupan 40 % kasvu, joka johtuu yhtiön uusista omnikanava-aloitteista kuten Pickup Towers.

Walmartin toimitusjohtaja Doug McMillon kertoi, että yritys tarjoaa asiakkailleen uudenlaista ostosmukavuutta. Hän kertoi Walmartin myös jatkavan digitaalisten ominaisuuksien tuomista myymälöihin tarjotakseen saumattoman kokemuksen asiakkaille, vaikka he päättäisivätkin samalla tehdä ostoksia.

Forbes huomauttaa, että viimeisen kahden vuoden aikana Walmart on ottanut käyttöön satoja Cleveronin PackRobot- tai Pickup Tower -laitteita, joista asiakkaat voivat noutaa verkkokauppatilauksiaan. Tämän muutoksen tarkoituksena ei ole vain vähentää lähetyskustannuksia, vaan myös ohjata liikennettä myymälöiden sisälle ja yllyttää myymäläostosten tekemiseen.

Walmart pilotoi Cleveronin 5 metriä korkeat PackRobotit vuonna 2016, ja vuoteen 2018 mennessä jättiläismäisiä Pickup Towereita on saatavilla 700 Walmart-myymälässä ympäri Yhdysvaltoja.

Lue koko artikkeli 

More recent news

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]