Kaikki uutiset

Cleveron on Viron kilpailukykyisin yritys teollisuus- ja energia-alalla

07.10.2019 | Cleveron

Viron kauppa- ja teollisuuskamari nimitti Cleveronin Viron kilpailukykyisimmäksi yritykseksi vuonna 2019 teollisuuden ja energian alalla.

Viron kauppa- ja teollisuuskamari jakoi palkinnot vuotuisesta kilpailukykylistauksestaan 3. lokakuuta. Eniten hakijoita, tarkalleen ottaen 530, oli ehdolla teollisuus- ja energia-kategoriassa, jossa Cleveron julistettiin voittajaksi.

Palkinto on tunnustus Cleveronin kovasta työstä. Vuonna 2018 kehityskeskuksemme Viljandissa kolminkertaistui ja laajensimme yhteistyötämme Walmartin ja Inditexin (Zara) kanssa sekä julkistimme itse ajavan robottikuriiriprototyyppimme.

Vuonna 2019 Cleveron on keskittynyt lähinnä tuotekehitykseen pysyäkseen askeleen edellä kilpailussa ja tarjotakseen markkinoiden ainutlaatuisimpia ratkaisuja. Elokuussa julkaisimme maailman ensimmäisen päivittäistavararobotin kahdella lämpötilavyöhykkeellä nimeltään Cleveron 501. Robotti tarjoaa vaihtoehdon kalliille kotiinkuljetuksille ja tuo ruokakaupat lähemmäksi kuluttajia.

Viron kauppa- ja teollisuuskamarin kilpailukykylistaus on koottu vuodesta 2003 lähtien. Listasijoitus perustuu yritysten taloudellisiin indikaattoreihin ottaen huomioon kahden edellisen vuoden taloudellisen toiminnan: myyntituotot, nettotulot, oma pääoma, työntekijöiden lukumäärä ja työvoimakustannukset. Tänä vuonna sijoitukset muotoiltiin 1 857 yrityksen toimittamien tietojen perusteella.

Kuva: Viron kauppakamari

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]