Kaikki uutiset

Cleveron laajentaa myyntiä Yhdysvalloissa

24.09.2020 | Cleveron

Virolainen teknologiayritys Cleveron on allekirjoittanut sopimuksen kolmen suurimman yhdysvaltalaisen yrityksen kanssa laajentaakseen myynti-, asennus- ja ylläpitokapasiteettiaan Yhdysvaltain markkinoilla. Cleveronin uudet jakelijat Lozier+CASI , Luxer One ja Telaid, joiden asiakkaiden joukossa ovat Yhdysvaltojen suurimmat ketjuliikkeet, ovat tunnettuja toimijoita paikallisilla markkinoilla.

Pakettiterminaaleja ja -robotteja valmistava Cleveron on ollut aktiivinen Yhdysvaltain markkinoilla jo yli viiden vuoden ajan, kun verkkokauppa ja siihen liittyvät pakettien toimitusmäärät ovat kasvaneet siellä tasaisesti jo vuosia. Käynnissä oleva pandemia on johtanut verkkokaupan valtavaan nousuun, mikä puolestaan on lisännyt merkittävästi kiinnostusta pakettien toimitusautomaatioon, ja se on antanut Cleveronille entistä paremmat mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaansa Yhdysvalloissa. Cleveronin tuotteet tarjoavat itsepalvelualustan verkko-ostosten toimittamiseen ja noutamiseen, mikä säästää aikaa sekä kauppiaalta että loppuasiakkaalta pienentäen samalla kustannuksia.

”Pääasiakkaamme Yhdysvalloissa on maailman suurin vähittäiskauppaketju Walmart, joka on valmis kokeilemaan kaikkia uusia ratkaisuja. Pitäessämme yhteyttä muiden myyjätoimijoiden kanssa näimme kuitenkin usein, että vaikka pakettiterminaalien ja jopa -robottien käyttö on jokapäiväinen asia Virossa, Yhdysvalloissa – ennen pandemian iskemistä – niitä pidettiin suurelta osin tulevaisuuden tekniikkana, jolle ei ole vielä tarvetta”, totesi Cleveronin hallituksen puheenjohtaja Arno Kütt. ”Pandemia johti kuitenkin verkkokaupan voimakkaaseen kasvuun Yhdysvalloissa, mikä on tehnyt pakettitoimituksista vieläkin vaikeampia hallita, ja siksi monet palveluntarjoajat ovat enemmän kuin koskaan alkaneet etsiä uusia teknisiä ratkaisuja. Uusilla paikallisilla kumppaneillamme Yhdysvalloissa on jo hyvät liikesuhteet suurimpiin ketjuihin, ja ne auttavat meitä nopeuttamaan myyntimme kehitystä alueella”, Kütt sanoi.

Cleveronin uudet jakelijat ovat pitkäaikaisia yhdysvaltalaisia yrityksiä, jotka tuntevat paikalliset vähittäismarkkinat, ja joilla on tarvittavat yhteydet onnistuneen myyntitoiminnan toteuttamiseen. Myynnin lisäksi ne tarjoavat myös asennus- ja huoltopalveluja Cleveronin tuotteille.

Lozier+CASI on Lozier Corporationin ja Cornerstone Automation Systems, LLC:n yhteisyritys. Lozier Corporation on ollut johtava vähittäiskaupan kalusteiden valmistaja ja toimittaja sekä kehityskumppani vähittäismarkkinoilla vuodesta 1956 lähtien. CASI taas suunnittelee, valmistaa, asentaa ja huolehtii uusimmista vähittäiskaupan automaatiojärjestelmistä.

Luxer One on ollut merkittävä kiinteistöalan pakettiautomaattien valmistaja yli 10 vuoden ajan. Se on johtava pakettien toimitus- ja noutojärjestelmien toimittaja Yhdysvalloissa ja tarjoaa omia ohjelmistoratkaisujaan järjestelmille. Sen tuotteita käytetään vähittäiskaupassa sekä yliopistoissa ja toimistoissa.

Telaid on ollut luotettava teknologian integraatiokumppani yli 35 vuoden ajan ja tarjoaa ratkaisuja, jotka helpottavat uuden tekniikan käyttöönottoa säästäen sekä aikaa että kustannuksia ja vähentäen niihin liittyviä riskejä. Telaidin tuoteportfolio kattaa yritysten IT-teknologiatarpeiden koko kirjon: Wi-Fistä, fyysisistä turvajärjestelmistä ja infrastruktuurista esineiden internetiin ja automaatioon.

Cleveronin suurin asiakas Yhdysvalloissa on Walmart, joka on ottanut käyttöön yli 1600 Cleveron 401 Pickup Toweria myymälöissään ympäri maan. Samoja järjestelmiä käytetään pakettien luovutus- ja noutoterminaaleina Viron CollectNet-verkostossa. Cleveronin pakettiterminaalit ja -robotit auttavat vähittäiskauppaketjuja toimittamaan verkossa tilattuja tuotteita asiakkaille nopeammin ja mukavammin kuin Yhdysvalloissa yleiset ihmisten operoimat pakettien noutopisteet. Robotiikkaa hyödyntävät Pickup Towerit mahdollistavat pakettien keräämisen täysin ilman kosketusta, mikä on turvallisuuden kannalta välttämätöntä nykypäivän olosuhteissa.


Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]