Kaikki uutiset

Cleveron ja Harreskind tuovat pakettirobotit käsittelemään Black Friday -tilauksia DACH-markkinoilla

25.11.2020 | Cleveron

Virolainen teknologiayritys Cleveron ja Saksan johtava myymäläratkaisuyritys HARRES Metall-design GmbH ovat ryhtyneet yhdessä kehittämään DACH-alueen viimeisen mailin toimituksia. Harreskindista tulee Cleveronin innovatiivisen pakettien luovutusteknologian virallinen DACH-jakelija. Teknologia soveltuu suurille jälleenmyyjille, mutta myös paikallisille pk-yrityksille. Paketti- ja päivittäistavararobotit auttavat tarjoamaan käteviä itsepalvelunoutoja, mikä on erityisen tärkeää Black Fridayn tai joulun kaltaisina suurten pakettimäärien aikoina.

Cleveron tarjoaa automaatioratkaisuja vähittäiskauppiaille ympäri maailman. Laajentuminen DACH-markkinoille on looginen askel yritykselle. ”Verkkokauppa kasvoi alueella huomattavasti jo ennen pandemiaa. Saksassa sen odotettiin olevan 1 530 miljardia euroa vuonna 2020. COVID-19 on vauhdittanut kasvua entisestään. Tämä luo myös pakettivirran, mikä aiheuttaa haasteita jälleenmyyjille ja kuriireille”, kertoi Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt. ”Ratkaisumme tekevät pakettien luovutuksesta kätevää itsepalvelua, mikä säästää aikaa ja rahaa sekä yritykseltä että asiakkaalta. Se on erityisen hyödyllistä esimerkiksi Black Fridayn tai joulun kaltaisina ruuhka-aikoina. Sujuva palvelu pitää asiakkaat tyytyväisinä, ja asiakastyytyväisyys on avain asiakasuskollisuuden parantamiseen”, Kütt selitti.

Cleveronilla on jo kaksi pakettirobottia Saksassa yhden maailmankuulun asiakkaansa myymälöissä. Yritys tarvitsi luotettavan kumppanin laajentamaan toimintaa edelleen DACH-alueella. ”Olemme erittäin onnellisia löydettyämme Harreskindin, joka paitsi markkinoi tuotteitamme myös tarjoaa korkealaatuista asennusta ja tukea paikan päällä”, Kütt sanoi.

”Olemme iloisia yhteistyöstä Cleveronin kanssa, koska se on yksi maailman johtavista click & collect -ratkaisujen asiantuntijoista. Meille kumppanuus merkitsee tarjontamme strategista laajentamista”, kertoo Harreskindin toimitusjohtaja Lutz A. Schneppendahl. ”Yhä useammat asiakkaat integroivat verkkotilauksia ja -tutkimusta jokapäiväisiin ostoksiinsa. Click & collect -ratkaisut tarjoavat kivijalkakaupoille erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa kanta-asiakaskuntaansa tarjoamalla heille jatkuvasti positiivisia ostokokemuksia. Houkuttelevat asiakkaiden yhteyspisteet tekevät noutamisesta vieläkin helpompaa: asiakkaat voivat valita haluamansa ajan, eikä heidän tarvitse odottaa jonossa tai maksaa lähetyskuluja.

Cleveron on virolainen teknologiayritys, joka on toimittanut pakettiautomaattiteknologiaa maailman suurimmille jälleenmyyjille yli 13 vuoden ajan. Palkittu yritys luo laitteistoja ja ohjelmistoja vähittäiskauppiaiden, kuten Walmart, Falabella, Carrefour, Bilka ja Woolworths, käyttämiin ratkaisuihin. Cleveronilla on myös ratkaisuja pk-yrityksille, jotka toimivat vuorokauden ympäri noutopisteinä kirjastoille, automyyjille ja pikkukaupoille.  

Yksi tehtävä, kaksi tuotemerkkiä, kolme yritystä: ”ZUKUNFT EINRICHTEN” on yhteinen nimittäjä OTTOKIND- ja HARRESKIND-tuotemerkeille, jotka molemmat ovat tunnettuja kaikkialla Euroopassa strategisesti optimoitujen myymälöille ja kaupoille tarkoitettujen huonekaluratkaisujen saralla. Tuotemerkkien takana ovat yritykset Otto Kind GmbH & Co. KG, HARRES Metall-design GmbH ja König Object Consulting GmbH. Yhdessä ne toimivat tiiviinä alan asiantuntijoiden verkostona, jossa kaikilla on todistettu asiantuntemus, monen vuoden kokemus ja innovatiivista potentiaalia. Äskettäin verkostoon liitettiin toinenkin tytäryhtiö: ZOK systems, s.r.o, joka on erikoistunut myymälävarusteisiin ja -ratkaisuihin. Pitkälle meneviä synergiaetuja käytetään maksimaalisen asiakasarvon luomiseksi ensiluokkaisilla yhteisillä ratkaisuilla.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]