Kaikki uutiset

Cleveron isännöi Global Virtual Meetup -tapahtumaa 29. lokakuuta

27.10.2020 | Cleveron

Cleveron tarjoaa innovatiivisia viimeisen mailin ratkaisuja maailman suurimmille jälleenmyyjille. Liity tänä torstaina live-tapahtumaamme nähdäksesi, kuinka voit valmistautua tulevaisuuden pakettien toimitushaasteisiin.

Kutsumme sinut ensimmäistä kertaa koskaan Cleveronin kehityskeskukseen, jossa saat ainutlaatuisen tilaisuuden nähdä tulevat tuotejulkaisut ennen muita!

Tätä et halua ohittaa!

  • Mitä: Kuinka voit tehostaa BOPIS-saavutuksiasi?
  • Milloin: 29. lokakuuta
  • Aika: 13.00 EST / 10.00 PT / 19.00 CEST
  • Miten: Virtuaalisesti, mutta ehdottomasti ei perinteisellä tavalla. Suora lähetys erikoisvieraiden kanssa, yllätyksiä sekä kysymyksiä ja vastauksia.

Mitä voit odottaa?

  • Kurkistus Cleveronin uusiin tuotteisiin, jotka lanseerataan vuonna 2021
  • Pakettirobottidemot, joissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä
  • Erityinen esiintyjä tri Ramesh Ratan, Pitney Bowes DMT:n puheenjohtaja, Ratans LLC:n puheenjohtaja ja HomeValet- ja SynCardia Systems -yhtiöiden hallituksen jäsen
  • Ja joitain muita yllätyksiä, joita emme halua paljastaa vielä

Katso esitys uudelleen

PS! Jos et voi osallistua live-tapahtumaan, rekisteröidy samalla linkillä ja pääset käsiksi tallenteisiin, joita voit katsoa myöhemmin.

Aloita ottamalla meihin yhteyttä

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa sijoitetun pääoman tuottoprosentista, ohjelmistoista, teknisestä tuesta, pilotointiprosessista tai mistä tahansa muusta aiheesta.

  • Vähittäismyynti
  • Logistiikka/Posti
  • Kiinteistö
  • Jakelija
  • Toimittaja
  • Muu

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Jana Schmidt

Myyntipalvelu


Sähköpostiosoite: 
[email protected]
Tel: (+372) 609 1671