Kaikki uutiset

Cleveron on Vuoden viejä 2019

12.10.2019 | Cleveron

Cleveron voitti Exporter of the Year 2019 -tittelin 11. lokakuussa järjestetyssä Estonian Entrepreneurship Award -kilpailussa, joka on valtion korkein tunnustus edistyksellisille ja erinomaisille yrityksille.

Viime vuonna Cleveron voitti Vuoden yrityksen tittelin, joka luovutettiin tämän vuoden voittajalle Estonian Cell AS:lle. ”Sekä Estonian Cell AS että Vuoden viejä, Cleveron AS, ovat alueensa merkittäviä innovaattoreita ja tärkeitä paikallisia työnantajia. Estonian Cell, joka sijoitti koko viime vuoden voittonsa yrityksen ympäristövaikutusten vähentämiseen, tarjoaa työpaikkoja yli 500 henkilölle. Pakettirobotin keksijä Cleveron myötävaikuttaa alansa tulevaisuuteen kouluttamalla ja rahoittamalla myös uusien robotti-insinöörien koulutusta Viljandissa”, kommentoi Viron kauppiaiden liiton presidentti Kai Realo.

Yrittäjyyspalkintokilpailun Vuoden viejä -palkinto myönnetään virolaiselle yritykselle, jolla on ollut erinomaista vientitoimintaa viime vuonna. Vuonna 2018 Cleveron voitti tunnustuksen Vuoden yritykseksi, Vuoden innovaattoriksi ja Vuoden muotoilun toteuttajaksi. Viejä-luokassa Cleveron oli kolmen parhaan yrityksen joukossa.

Cleveronin videoesittely kilpailussa on nähtävissä täällä (viroksi).

The Entrepreneurship Award on Viron valtion korkein tunnustus erinomaisille ja edistyksellisille yrityksille. Enterprise Estonian järjestämä kilpailu järjestettiin 19. kertaa.

Kuva: Enterprise Estonia

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]