Kaikki uutiset

Cleveron edelleen Viron halutuimpia työnantajia

17.09.2020 | Cleveron

Cleveron on yksi houkuttelevimmista työnantajista Virossa.

Instar-työnantajabränditoimiston tutkimuksen tulokset paljastivat houkuttelevimmat työnantajat Virossa. Cleveron sijoittui neljänneksi 230 organisaation joukossa. Cleveron oli myös TOP 10:ssä tietotekniikan ja tekniikan opiskelijoiden ja kokeneiden työntekijöiden keskuudessa.

Instarin lisäksi Cleveron sijoittui myös viidenneksi CVKeskus.ee:n vuotuisessa tutkimuksessa, jossa paljastettiin maan halutuimmat työnantajat. CVKeskus.ee:n markkinointipäällikkö Henry Auväärt lisää, että 98 % vastaajista totesi haluttujen työnantajien olevan yleensä innovatiivisia yrityksiä, joissa on innovatiivisia työntekijöitä. ”Lisäksi haluttavilla työnantajilla on maine rehellisenä työnantajana. Yritys tarjoaa suuremmat ura- ja kehitysmahdollisuudet, ja yrityksen visio vastaa työntekijän henkilökohtaisia tavoitteita”, Auväärt sanoi.

Cleveronin houkutteleva imago lisää luottamusta ja tarjoaa merkittävän edun parhaiden asiantuntijoiden ja ammattilaisten rekrytoinnissa.

Instarin kyselyyn osallistui yli 6100 kokenutta työntekijää ja taloustieteen, tietotekniikan, rakentamisen, humanististen tieteiden, tekniikan, logistiikan ja muiden kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintojen opiskelijaa. CVKeskus.ee:n tutkimukseen osallistui 5699 työntekijää eri puolilta Viroa.

Valokuva: Liina Nottta

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]