Kaikki uutiset

Cleveron nimettiin yhdeksi Keski-Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä

11.11.2019 | Cleveron

Cleveron on 8. sijalla Deloitte Technology Fast 50 -listalla, joka tunnistaa Keski-Euroopan nopeimmin kasvavat yritykset.

Cleveron sijoittui kahdeksanneksi Deloitte Technology Fast 50 Central Europe -listalla. Cleveron sijoittui toiseksi Big 5 -alaluokassa, jossa korostetaan suuria yrityksiä, jotka ovat saavuttaneet poikkeuksellisen kasvun neljässä vuodessa. Cleveron oli ainoa virolainen yritys, joka pääsi tämän vuoden listalle.

”Aloitimme pakettiautomaattien tuotannon jo vuonna 2007, mutta meidän on liitettävä nykyiset tuotot ensimmäisen pakettirobottikonseptin lanseeraamiseen vuonna 2011. Tämä konsepti on nyt kehittynyt Cleveron 401:ksi, jota maailman johtavat jälleenmyyjät käyttävät”, Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt selitti.

Deloitte Technology Fast 50 on Keski-Euroopassa toimiva ohjelma, joka tunnistaa ja profiloi alueen nopeasti kasvavat teknologiayritykset. Ohjelma, joka on nyt 20-vuotias, listaa 50 yritystä myyntitulojen kasvun perusteella.

Cleveron tarjoaa innovatiivisia viimeisen mailin ratkaisuja maailman suurimmille jälleenmyyjille. Vuonna 2019 aloitimme yhteistyön esimerkiksi Decathlonin, Culturan, The Warehousen ja Falabellan kanssa. Yli 3 000 koneen asennuksella pakettiautomaattimme ja -robottimme löytyvät yli 20 maasta ympäri maailmaa.


Valokuvat: Deloitte Estonia

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]