Kaikki uutiset

Cleveron tuo markkinoille tähän asti kompakteimman pakettirobottinsa – Cleveron 403:n

14.11.2019 | Cleveron, Cleveron 403

Cleveron esittelee uuden Cleveron 403:n, pienikokoisen pakettirobotin, joka on suunniteltu erityisesti pienempiin kauppoihin.

Pieni koko ja edullinen hinta tekevät robotiikkaan perustuvasta click & collect -ratkaisusta tehokkaan vaihtoehdon manuaaliselle pakettien jakelulle ja perinteisille pakettiautomaateille. Cleveron 403 säästää kallista myymälätilaa – pienimpään malliin mahtuu 157 pakettia vain 6 m2-kokoisessa tilassa. Se toimii itsepalvelunoutona luovuttaen paketin asiakkaalle 10 sekunnissa.

Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt selitti, että yhtiön uusin tuote on luotu pienemmille myymälöille tai logistiikkayrityksille, joilla ei ole riittäviä pakettivirtoja suurempia robotiikkapohjaisia ratkaisuja varten. ”Pakettirobottejamme käyttävät maailman suurimmat jälleenmyyjät, joiden on jaettava satoja tai tuhansia verkkotilauksia yhdessä päivässä. Verkkokauppa kasvaa, ja myös pienempien liike- ja logistiikkayritysten on alettava automatisoida pakettien käsittelyprosessiaan. Ne eivät kuitenkaan ole vielä tilanteessa, jossa suuret ratkaisumme olisivat tehokkaita – paketteja ei ole niin paljoa päivässä tai tilaa ei yksinkertaisesti ole riittävästi. Esimerkiksi Pickup Towerimme on 5 metriä korkea! Cleveron 403 on suunniteltu automatisoimaan tehokkaasti pienemmät pakettimäärät, ja se voidaan asentaa pienille ja kapeille alueille. Robotiikkaan perustuva tekniikka tekee siten koko paketin käsittelyprosessista nopean ja käytännöllisen. ”

Cleveron 403:ssa on älykäs säilytysjärjestelmä, joka tallentaa paketit koneen sisään niiden korkeuden mukaan maksimoiden säilytystilan. Pienimpään malliin mahtuu 157 pakettia vain 6 m2:n tilassa. Verrattuna perinteiseen pakettiautomaattiin, joka on yleensä ensimmäinen askel click & collect -prosessin automatisoinnissa, pakettirobotilla on paljon pienempi jalanjälki. Tämä tarkoittaa, että kalliita myymälätiloja voidaan käyttää myyntitoimiin, ei varastointiin.  

Cleveron 403:ssa paketin lisääminen ja nouto suoritetaan yhden käyttökonsolin kautta, mikä nopeuttaa lastausprosessia kuriirille tai myymälän työntekijälle ja tarjoaa kätevän asiakaskokemuksen loppukäyttäjälle. Kuriiri tai työntekijä voi ladata kaikki paketit yhdestä konsolista ilman, että hänen tarvitsee mennä edestakaisin konsolin ja ovien välillä, kuten perinteisen pakettiautomaatin kohdalla tapahtuu. Tämä johtaa huomattavaan ajansäästöön jokaisen paketin syöttämisen yhteydessä.  

Asiakas voi noutaa paketin pakettirobotista tarvitsematta lisäapua. Asiakas vain skannaa tilauskoodinsa tai kirjoittaa PIN-koodin ja robotti antaa paketin 10 sekunnissa.


Lue lisää Cleveron 403:sta 

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]