Kaikki uutiset

Cleveron Viron kolmen menestyneimmän yrityksen joukossa

03.12.2019 | Cleveron

Cleveron saavutti 3.–4. sijan Äripäevin 100 menestyneimmän virolaisen yrityksen listalla 2019.

Vuonna 2018 Cleveron keskittyi uusille markkinoille pääsyyn ja markkinoiden laajentamiseen. Syynä on verkkokaupan nopea kasvuvauhti, joka vaikuttaa vähittäiskauppiaisiin suuresti. Cleveronin ratkaisut auttavat hallitsemaan kasvavia pakettimääriä, mikä säästää kallista myyntitilaa ja vähentää pakettien jakamisaikaa. Cleveronin liikevaihto kasvoi nelinkertaisesti 48 miljoonaan euroon, joka on enemmän kuin viimeisen 10 vuoden liikevaihto yhteensä.

Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt totesi, että kuluva vuosi on kulunut odotetusti. ”Vuoden loppuun on vielä aikaa, mutta saavutamme tavoitteemme. Olemme saaneet useita uusia asiakkaita ympäri maailmaa. Vuonna 2019 Cleveron on keskittynyt kehitykseen – siihen olemme keskittäneet aikamme ja resurssimme. Olemme päivittäneet tuotteitamme jatkuvasti ja keksineet uusia ratkaisuja pysyäksemme askeleen edellä kilpailijoitamme. Äskettäin lanseerasimme päivittäistavararobottimme Cleveron 501:n ja lisää on tulossa”, lupasi Kütt.

Äripäev (Viron johtava yrityslehti ja verkkosivusto) on koonnut TOP 100 -listan 26 vuoden ajan. Listalla on 500 suurinta virolaista yritystä liikevaihdon perusteella. Luettelo laadittiin kuuden taloudellisen indikaattorin perusteella – liikevaihto vuonna 2018, voitto vuonna 2018, liikevaihdon kasvu vuonna 2018 (verrattuna vuoteen 2017), tuloskasvu vuonna 2018 (verrattuna vuoteen 2017), kannattavuus ja omaisuuden tuotto.

Lähde: Äripäev

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]