Kaikki uutiset

Cleveron tuo markkinoille maailman ensimmäisen päivittäistavararobotin, jolla on kaksi lämpötilavyöhykettä

21.08.2019 | Cleveron, Cleveron 501, Grocery Robot

Cleveron esittelee ainutlaatuisen Cleveron 501 -päivittäistavararobotin, joka mahdollistaa päivittäistavaranoudon vain 20 sekunnissa.

Cleveron esittelee Cleveron 501:n, ainutlaatuisen päivittäistavararobotin, joka mahdollistaa päivittäistavaranoudon vain 20 sekunnissa. Cleveron 501 on tehokas vaihtoehto kotitoimitukselle, mikä tekee päivittäistavaroiden click & collect -tilauksista halvempia, nopeampia ja helpompia sekä päivittäistavarakauppiaalle että kuluttajille.  

”Cleveron tunnetaan innovatiivisten click & collect -ratkaisujen luomisesta maailman suurimmille vähittäiskaupoille. Cleveron 501:n kanssa siirrymme askeleen pidemmälle ja astumme päivittäistavarakaupan click & collect -markkinoille. Robottiemme periaatteet pysyvät samoina – ne säästävät aikaa kaikilta”, totesi Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt. ”Aika on yksi arvokkaimmista resursseista, eikä sitä pidä tuhlata kaupoissa jonottamiseen tai kuriirin odottamiseen kotona. Cleveron 501:n avulla voit noutaa päivittäistavaroitasi mistä ja milloin se sinulle sopii. Ruokarobottien potentiaali on myös valtava – päivittäistavaroiden toimitus voi nyt siirtyä lähemmäksi kuluttajia ja tarjota kaivattua palvelua paikoissa, joissa sitä ei ole aikaisemmin ollut saavutettavissa, kuten toimistoalueilla, joissa ei ole riittävästi tilaa supermarketeille”, Kütt lisäsi.

Cleveron 501 auttaa tarjoamaan erinomaisen kokemuksen click & collect -asiakkaille – segmentille, joka kasvaa kiistatta. On odotettavissa, että Yhdysvaltain elintarvikkeiden ja juomien verkkomyynti kasvaa 18,2 %:lla 19,89 miljardiin dollariin vuonna 2019. Vuoteen 2023 mennessä verkkokaupan ennakoidaan kasvavan yli nelinkertaiseksi.

Ainutlaatuinen ratkaisu click & collect -markkinoilla, Cleveron 501, on saatavana kahdella lämpötilavyöhykkeellä. Vakiomalli on yhden lämpötilan yksikkö, jonka sisälämpötila on säädettävissä välillä +2 °C ... +25 °C. Siinä on myös valinnainen pakastinvyöhyke, jonka hallittu lämpötila on -18 °C. Tämä tekee päivittäistavararobotista sopivan sekä helposti pilaantuvien että pakastettujen elintarvikkeiden varastoinnille varmistaen tavaroiden korkean laadun kuluttajan noutohetkellä.  

Ruokarobotin käyttö on aikaa säästävä ratkaisu päivittäistavarakaupalle, kuriirille ja asiakkaalle. Robotti täytetään yhden käyttäjäkonsolin kautta, joten käyttäjän ei tarvitse kävellä kaapin eri ovien välillä. Asiakkaat voivat kerätä päivittäistavaroitaan skannaamalla tai syöttämällä tilauskoodin konsoliin, minkä jälkeen robotti luovuttaa tilauksen. Päivittäistavaroiden noudon voi suorittaa vain 20 sekunnissa.

Cleveron 501 mahdollistaa käytännöllisen päivittäistavaroiden itsepalvelunoudon ympäri vuorokauden siellä, missä asiakkaat ovat. Laitteen jalanjälkeä voidaan verrata keskimääräiseen pysäköintitilaan, ja robotin asettaminen vaatii vain tasaisen pinnan, virtaa ja verkkokaapelin. Tämä mahdollistaa noutopalvelujen tarjoamisen alkuperäisen supermarketin vieressä kiireisissä kaupunkikeskuksissa, yliopistokampuksilla ja muissa paikoissa, joissa vähittäiskaupan tilaa on vähän tai se on kallista. Cleveron 501 on saatavana kahdessa koossa, korkeintaan 276 laatikolla.

Cleveron 501 on ensimmäinen virolaisen Cleveronin päivittäistavararobotti, joka tarjoaa robotiikkapohjaisia click & collect -ratkaisuja joillekin vähittäiskaupan suurimmista nimistä, kuten Walmart (Cleveron 401 tai Pickup Tower), Zara (Cleveron 402), The Warehouse (Cleveron 401) ja Decathlon (Cleveron 402). Cleveron-pakettirobotteja ja -automaatteja käytetään 22 maassa, ja ne luovuttavat 1,3 miljoonaa pakettia kuukaudessa.


Lisätietoja ja videoita: Cleveron 501

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]