Kaikki uutiset

Cleveron tuo markkinoille Cleveron 501:n – maailman ensimmäisen päivittäistavararobotin, jolla on kaksi lämpötilavyöhykettä

28.08.2019 | Cleveron, Cleveron 501, Grocery Robot

Cleveron esiteltiin Parcel and Postal Technology International -artikkelissa, jossa kirjoitettiin, että Cleveron on julkaissut uuden päivittäistavararobotin Cleveron 501:n, joka mahdollistaa päivittäistavaranoudot vain 20 sekunnissa.

”Cleveron tunnetaan innovatiivisten click & collect -ratkaisujen luomisesta maailman suurimmille vähittäiskaupoille. Cleveron 501:n kanssa siirrymme askeleen pidemmälle ja astumme päivittäistavarakaupan click & collect -markkinoille. Robottiemme periaatteet ovat samat – ne säästävät aikaa kaikilta”, sanoi Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt. ”Aika on yksi arvokkaimmista resursseista, eikä sitä pidä tuhlata kaupoissa jonottamiseen tai kuriirin odottamiseen kotona. Cleveron 501:n avulla voit noutaa päivittäistavaroitasi mistä ja milloin se sinulle sopii. Päivittäistavararobottien potentiaali on myös valtava – päivittäistavaroiden toimitus voi nyt siirtyä lähemmäksi kuluttajia ja tarjota kaivattua palvelua paikoissa, joissa sitä ei ole aikaisemmin ollut saavutettavissa, kuten toimistoalueilla, joissa ei ole riittävästi tilaa supermarketeille.”

Cleveron 501 on saatavana kahdella lämpötilavyöhykkeellä. Vakiomalli on yhden lämpötilan yksikkö, jonka sisälämpötila on säädettävissä välillä +2 °C ... +25 °C. Siinä on myös valinnainen pakastinvyöhyke, jonka hallittu lämpötila on -18 °C. Tämä tekee päivittäistavararobotista sopivan sekä helposti pilaantuvien että pakastettujen elintarvikkeiden varastoinnille varmistaen tavaroiden korkean laadun kuluttajan noutohetkellä.

Robotti täytetään yhden käyttäjäkonsolin kautta, joten käyttäjän ei tarvitse kävellä kaapin eri ovien välillä. Asiakkaat voivat kerätä päivittäistavaransa skannaamalla tai syöttämällä tilauskoodin konsoliin, jonka jälkeen robotti luovuttaa tilauksen. Päivittäistavaroiden noudon voi suorittaa vain 20 sekunnissa. Cleveron 501 on saatavana kahdessa koossa, korkeintaan 276 laatikolla.

Alkuperäinen artikkeli julkaistu 27.8.2019.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]