Kaikki uutiset

Cleveron asensi ensimmäisen 402:n Saksassa

10.10.2019 | Cleveron, Cleveron 402, Zara

Cleveronin ensimmäinen Cleveron 402 asennettiin Zaran lippulaivamyymälään Hampurissa, Saksassa.

Saksan ensimmäinen robotiikkaan perustuva pakettirobotti asennettiin Hampuriin, Zaran lippulaivamyymälään kaupungin kuuluisalla Möckenbergerstrasse-ostoskadulla.  

Saksan ensimmäinen robotiikkaan perustuva pakettirobotti Cleveron 402 asennettiin Hampuriin, Zaran lippulaivamyymälään kaupungin kuuluisalla Möckenbergerstrasse-ostoskadulla. Ratkaisu varastoi jopa 700 pakettia ja toimii verkkotilausten noutopisteenä.  

Robotiikkaan perustuvalla ratkaisullaan Cleveron 402 tarjoaa useita etuja vähittäiskauppiaille ja näiden asiakkaille. Se toimii älykkäänä säilytystilana ja on helppokäyttöinen myymälän työntekijöille. Työntekijä voi ladata paketit nopeasti yhdestä käyttäjäkonsolista, koska Cleveron 402:ssa on nopein lastaus maailmassa alkaen vain 7 sekunnista.  

Mukavuus ja nopeus ovat myös avainasemassa asiakkaille. Kun asiakas tekee tilauksen verkossa, hän voi valita noudon myymälästä. Kun tilaus lisätään Cleveron 402:een, asiakas saa ilmoituksen tilauksensa valmistumisesta sekä tilauskoodin. Kun asiakas saapuu Cleveron 402:n luo, hän skannaa tai syöttää koodin ja robotti antaa paketit jopa 15 sekunnissa.  

Cleveron 402 -laitetta käytetään verkkotilauksiin tunnettujen vähittäiskauppiaiden myymälöissä ympäri maailman. Zara on asentanut ratkaisun useisiin lippulaivamyymälöihinsä ympäri Eurooppaa: Stratfordin myymälässä Lontoossa on kaksi Cleveron 402 -pakettirobottia, jotka yhdessä toimivat maailman suurimpana robottipohjaisena pakettiratkaisuna ja säilyttävät 2 400 pakettia. Saman ratkaisun ovat valinneet myymälänoudoilleen myös Falabella Chilessä ja Decathlon Unkarissa.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]