Kaikki uutiset

Cleveron 402 ottaa haltuunsa Eurooppaa

13.12.2018 | Cleveron, Cleveron 402, Zara

Cleveron 402:t tai ”automatisoidut verkkotilausten noutopisteet” ovat nyt Milanossa, Bilbaossa, Amsterdamissa, Glasgow’ssa, Liverpoolissa, Leicesterissä ja hiljattain kunnostetussa Zaran Haussmannin myymälässä Pariisissa.

Cleveron 402 -robottipakettiterminaalit toimivat automatisoituina verkkotilausten noutopisteinä Zaran myymälöissä Milanossa, Amsterdamissa, Glasgow’ssa, Liverpoolissa ja Leicesterissä sekä hiljattain kunnostetussa myymälässä Pariisin Haussmannilla.

Cleveron 402, jota käytetään myös Zaran myymälöissä Stratfordissa Lontoossa sekä A Coruñassa, muuttaa manuaalisen myymäläkohtaisen click & collect -pakettinoudon maailman nopeimmaksi automatisoiduksi itsepalvelunoudoksi. Asiakas tekee tilauksen Zara.com-verkkokaupassa, vastaanottaa tilauskoodin, menee myymälään, skannaa koodin Cleveron 402:ssa ja saa tilauksensa muutamassa sekunnissa.  

Cleveron 402 on modulaarinen pakettiterminaali, jonka pituutta ja korkeutta voidaan säätää. Koosta riippuen päätelaitteessa voi olla jopa 3 600 alustaa pakettien varastointiin.

Voit lukea lisää Cleveron 402:sta ja yhteistyöstä Inditexin kanssa tapaustutkimuksesta.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]