Kaikki uutiset

Cleveron 401 valittiin World Post & Parcel Awards 2020 -kilpailuun

13.05.2020 | Cleveron, Cleveron 401

Cleveron 401 (Pickup Tower) on valittu World Post & Parcel Awardsin teknologiakategoriaan. Posti- ja pikatoimitustoimialan ”Oscareiksi” nimitetty World Post & Parcel Awards vastaanottaa hakemuksia suurimmilta toimitusalan brändeiltä ympäri maailmaa.

Cleveron 401 on pakettirobotti, joka säästää säilytystilaa ja nopeuttaa paketin noutoa. Vuonna 2015 lanseerattu Cleveron 401 oli ensimmäinen robotti-APM, joka oli suunniteltu yksinkertaistamaan click & collect -toimintaa. Cleveron 401 vähentää pakettien noutokustannuksia ja tarjoaa paremman asiakaskokemuksen. Yritykset voivat myös leikata työvoimakustannuksia, koska paketin jakamisprosessi vaatii vähemmän työvoimaa. Pienimmällä pakettien säilytykseen tarvittavalla pinta-alalla (vain 5,4 m2) vähittäismyyjät säästävät vähittäismyynti- ja säilytystilaa, jota voidaan sen sijaan käyttää suuremman voiton tuottamiseen.

Cleveron 401 on saatavilla sekä sisä- että ulkotilaversioina, jotta se vastaisi asiakkaan erityistarpeisiin. Cleveron 401 Outdoor voidaan sijoittaa myymälän pysäköintialueelle ja vilkkaalle kaupunkialueelle, jossa vähittäismyyntitilaa on vähän, tai paikkoihin, joihin asiakkaiden on helppo päästä. Ulkovaihtoehto tuo vähittäiskauppiaat lähemmäksi asiakkaita ja tarjoaa pääsyn paketteihin ympäri vuorokauden, myös kivijalkamyymälöiden ollessa suljettuina. Cleveron 401 Indoor -pakettirobotti kasvattaa myymälän sisäpinta-alaa ja tehostaa lisämyyntiä, koska 85 % ostajista ilmoittaa tehneensä myymälässä lisäostoksia noutaessaan verkkotilauksen.

Ensimmäiset viisi yksikköä otettiin käyttöön marraskuussa 2016, ja vuoden 2019 loppuun mennessä käytössä oli 1 428 yksikköä. Pakettirobottien työaika on yli 13 miljoonaa työtuntia, ja ne ovat toimittaneet yli 11 miljoonaa pakettia ympäri maailmaa. Cleveron 401:tä käyttävät maailman johtavat jälleenmyyjät, kuten Walmart, Asda, The Warehouse, XXL Sports & Outdoor ja Canadian Tire.

World Post & Parcel Awards -voittajat julkistetaan virtuaalisessa esityksessä 16. kesäkuuta.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]