Kaikki uutiset

Cleveronin kehityskeskuksen koko kolminkertaistuu

16.10.2018 | Cleveron

Cleveronin uusi kehityskeskuksen laajennus on nyt valmis, ja se kolminkertaistaa sekä tehtaan koon että valmistusmahdollisuudet. Uusi lisäosa avattiin 10. lokakuuta, ja se tuo 7 500 m2 lisätilaa jo olemassa olevan 3 000 m2:n lisäksi. Rakentamisen kokonaiskustannukset olivat 4 000 000 euroa, jotka maksettiin Cleveronin varoista.

Laajennuksen ansiosta Cleveron voi saavuttaa 200 000 000 euron liikevaihdon vuodessa – tavoite, joka voidaan pian saavuttaa, koska parin viime vuoden aikana liikevaihto on kolminkertaistunut. Vuodelle 2018 ennakoitu liikevaihto on 45 000 000 euroa.

Kolminkertaisen koon ansiosta tilaa on riittävästi kokoonpanotiimille ja kasvaville toimistoalueille. Myös vuokratussa rakennuksessa toiminut T&K-tiimi voi nyt jatkaa työtään kehityskeskuksessa. Kaksikerroksisessa toimistotilassa on galleria, jossa on kuuluisan virolaistaiteilijan Navitrollan luoma seinämaalaus ”Everything is connected to everything”. Navitrollan ominaista fantasiamaailmaa kuvaava 7 x 21 metrin seinämaalaus on suurin, jonka taiteilija on koskaan luonut.

Uuden laajennuksen avajaisjuhlat pidettiin varsinaisessa kokoonpanotehtaassa. Tilaisuuteen osallistui Cleveronin asiakkaita ja yhteistyökumppaneita Virosta, Yhdysvalloista, Espanjasta, Unkarista, Isosta-Britanniasta ja muualta. Vieraat saivat tilaisuuden nähdä olemassa olevia tuotteita, mutta myös tutustua tulevien tuotteiden prototyyppeihin.

Valokuvat: Sakala/Marko Saarm


Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]