Kaikki uutiset

Cleveron nimitettiin Viron vuoden 2019 halutuimmaksi työnantajaksi pienten ja keskisuurten yritysten keskuudessa

14.02.2019 | Cleveron

Viron suurimman työnhakukoneen CVKeskus.ee:n tekemän tutkimuksen mukaan Cleveron on halutuin työnantaja pk-yritysten keskuudessa.

CVKeskus.ee:n vuosittainen kysely paljasti virolaiset työnantajat, joille virolaiset haluaisivat työskennellä eniten.

Ensimmäistä kertaa tutkimuksen historiassa CVKeskus.ee laittoi järjestykseen myös pk-yritykset, joiden työntekijämäärä on 50–249 henkilöä – kategoria, jonka Cleveron voitti. Pk-luokan ensimmäisen sijan lisäksi Cleveron tunnustettiin suurimmasta noususta TOP 20 -listalla, joka sisältää kaikki virolaiset yritykset. Viime vuonna Cleveron sai 19. sijan, mutta nousi tänä vuonna 6. sijalle.

CVKeskus.ee:n Baltian viestintäpäällikkö Henry Auväärt totesi, että tutkimuksen kahdeksan vuoden aikana hän on harvoin nähnyt kovin nopeaa nousua yleisessä sijoituksessa. Auväärt huomautti, että työnantajan houkutteleva imago luo työnhakijoiden keskuudessa luottamusta ja halua liittyä yritykseen sekä antaa huomattavan kilpailuedun parhaiden asiantuntijoiden etsinnässä.

Listalla mainitut yritykset tarjoavat kilpailukykyisen palkan ja tukevan työympäristön, jossa työntekijät tuntevat saavansa kehitys- ja uramahdollisuuksia.

Lue lisää: CVKeskus.ee (viroksi)

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]