Kaikki uutiset

Cleveronin ennätys – viisi uutta asiakasta kahden kuukauden aikana

02.07.2019 | Cleveron, Decathlon

Cleveron teki yhteistyötä maailman suurimman urheiluvälinekauppiaan Decathlon S.A:n kanssa, jolla on yhteensä 1 500 myymälää. Decathlon on viides suuri yritys, joka on lisätty Cleveronin asiakasluetteloon kahden viime kuukauden aikana.

Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt totesi, että tämä on uusi askel kohti Cleveronin tavoitetta, joka on antaa ihmisille aikaa ja vapauttaa heidät tarpeesta seisoa jonossa odottamassa pakettia. ”Verkkokaupan kasvu ei ole yllätys kenellekään. Menestyneet vähittäiskauppiaat etsivät ratkaisuja kasvaviin pakettivolyymeihin, koska ne lisäävät työntekijöiden työmäärää ja tuovat lisäkustannuksia. Kaupassa jonottaminen paketin saamiseksi tekee myös asiakaskokemuksesta negatiivisen”, Kütt selitti. ”Decathlon tunnetaan innovaatiohenkisenä yrityksenä, joka arvostaa sekä työntekijöidensä että asiakkaidensa aikaa, kuten mekin. Tuotteidemme avulla Decathlon voi nyt jakaa paketteja muutamassa sekunnissa”, lisäsi Kütt.

Decathlonin Unkarin sivukonttori on ottanut käyttöön Cleveronin pakettiautomaatit ja -robotit. Decathlon Unkarin verkkomarkkinointijohtajan, Gergely Románin mukaan verkkokaupasta tilattujen pakettien kokonaismäärä on kasvanut 40 % yhden vuoden aikana. ”Investoimme tänä vuonna noin 250 000 euroa tarjotaksemme parasta palvelua asiakkaillemme. Kaiken tämän pyrkimyksenä on antaa asiakkaille enemmän aikaa olla ulkona ja aktiivisia”, Román lisäsi. Yhtiö vahvisti aikovansa asentaa Cleveronin tuotteita useisiin myymälöihin Unkarissa tänä vuonna.

Decathlonin lisäksi Cleveron laajensi toimintaansa kaikkialla Euroopassa. Toukokuussa Cleveron aloitti yhteistyön tšekkiläisen logistiikkayrityksen Zàsilkovnan ja norjalaisen urheiluvälinekauppiaan XXL:n kanssa. Uuden-Seelannin The Warehouse lisättiin asiakkaaksi yhdessä Chilessä toimivan Latinalaisen Amerikan vähittäiskauppajättiläisen Falabella Retailin kanssa. Tähän mennessä Cleveronilla on kaiken kaikkiaan 22 asiakasta ympäri maailmaa, mukaan lukien maailman suurin vähittäiskauppa Walmart.

Decathlonin Unkarin sivukonttori on osa Decathlon S.A:ta, joka on maailman suurin urheiluvälinekauppa. Sillä on yhteensä 23 myymälää Unkarissa, ja se toimii 51 maassa yhteensä 1 511 myymälällä. Ryhmän kokonaistulot olivat 12,8 miljardia dollaria vuonna 2018. Decathlon käyttää Cleveron 402:ta ja kahta Cleveron 301:tä verkkotilausten jakeluun. Verkkotilauksen tehneet asiakkaat voivat yksinkertaisesti tulla kauppaan, syöttää tilauskoodin pakettirobottiin ja saada paketin sekunneissa.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]