Kaikki uutiset

Cleveronin robotit ovat nyt Norjassa ja Tšekissä

16.05.2019 | Cleveron

Cleveron laajensi liiketoimintaansa solmimalla kumppanuudet Pohjoismaiden suurimman urheiluvälinekaupan XXL Sports & Outdoorin sekä Keski- ja Itä-Euroopan johtavan logistiikkayrityksen Zásilkovnan kanssa.  

”Luodessamme Viron ensimmäisen pakettiautomaattiverkoston kymmenen vuotta sitten halusimme näyttää, kuinka paljon helpompaa ja nopeampaa paketin vastaanottaminen niiden kautta on. Nykyään pakettiautomaatit ovat yhtä perustavanlaatuisia virolaisille kuin pankkiautomaatit. Ja me luomme ja käytämme jo pakettirobotteja”, kertoi Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt. ”Nyt pakettirobottien edut tunnetaan myös muualla.” Kütt painotti, että Cleveronin tuotteiden tavoitteena on säästää ihmisten aikaa. ”Uudet asiakkaamme voivat tehdä sen nyt myös Tšekin tasavallassa ja Norjassa.”

XXL Sports & Outdoor on Pohjoismaiden suurin urheiluvälineiden vähittäismyyjä, jolla on 84 kauppaa Skandinaviassa ja Itävallassa. Norjalaisella yrityksellä on nyt Cleveron 401 -pakettirobotti Alnabrun myymälässään Oslossa. XXL Sports & Outdoor -asiakkaat voivat tehdä tilauksensa verkkokaupassa valitsemalla Alnabrun myymälän pakettinsa noutopaikaksi. Asiakkaat vastaanottavat pakettinsa itsepalvelupakettirobotista, joka sijaitsee myymälän sisällä.

Zásilkovna, Keski- ja Itä-Euroopan johtava logistiikkayritys, toimii 16 maassa ja sillä on yli 26 000 verkkokauppaa asiakkainaan ja yli 2 500 noutopistettä. Se on Tšekin tasavallan ensimmäinen yritys, joka tarjoaa pakettinoudon maailman nopeimmalla pakettirobotilla, Cleveron 402:lla. Cleveronin pakettirobotti, jolle yritys antoi nimen The Z-Bot, asennettiin Chodovin ostoskeskukseen Prahaan.  

Viljandista kotoisin olevan Cleveronin pakettirobotteja ja -automaatteja käytetään nyt yli 15 maassa ympäri maailman, ja ne jakelevat kuukausittain 1,2–1,3 miljoonaa pakettia. Cleveron ilmoitti viime viikolla laajentavansa liiketoimintaansa uudella markkina-alueellaan Oseaniassa.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]