Kaikki uutiset

CleverFlex on nyt ikonisessa Zaran Corso Vittorio Emanuele -myymälässä Milanossa.

06.09.2018 | Cleveron, CleverFlex, Zara

Cleveronin uuden sukupolven automatisoitu pakettirobotti CleverFlex on nyt Zaran ikonisessa Milanon myymälässä, jossa se toimii automaattisena itsepalvelunoutopisteenä verkkotilauksille.

Zaran uusittu Milanon myymälä Corso Vittorio Emanuele avattiin syyskuun 6. päivä, ja sitä pidetään yhtenä brändin edustavimpana lippulaivamyymälänä maailmanlaajuisesti. Lumoavan uuden ilmeen lisäksi kauppa yhdistää perinteisen kivijalkakaupan ja tekniset innovaatiot.

Aivan kuten Lontoon Stratfordin myymälässä, myös Milanon myymälässä on osasto yksinomaan verkkotilauksia varten. Verkkotilausten noudon käsittelee Cleveronin CleverFlex, joka muuttaa manuaalisen myymäläkohtaisen click & collect -pakettinoudon maailman nopeimmaksi automatisoiduksi itsepalvelunoudoksi. Asiakas tekee tilauksen Zara.com-verkkokaupassa, vastaanottaa tilauskoodin, skannaa koodin laitteessa ja vastaanottaa tilauksensa muutamassa sekunnissa. Vähittäiskauppiaalle CleverFlex mahdollistaa maailman nopeimman pakettilastauksen, joka hoitaa 10 pakettia minuutissa.

Milanon myymälä sijaitsee vanhassa Astra-elokuvateatterissa, ja siinä on marmorilattiat, mosaiikkeja ja kattokruunut. CleverFlex on integroitu myymälän seiniin, joten se sekoittuu täydellisesti kaupan sisustukseen. Asiakkaille näkyvät osat on päällystetty antiikkimessingillä, jotta laite sopii kunnostettuun ultratyylikkääseen ja ylelliseen ilmeeseen.

Inditexin ja Cleveronin yhteistyö alkoi vuonna 2017 pilottihankkeella Espanjassa. Kaksi CleverFlex-pakettirobottia tarjoavat verkkotilausten noutopalvelun myös Zaran uraauurtavassa lippulaivamyymälässä Stratfordissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]