Kaikki uutiset

Bauhof asetti asiakkaan mukavuuden etusijalle - asiakkaat voivat noutaa pakettinsa itselleen sopivana aikana

03.05.2021 | Cleveron 351, Bauhof

Asiakastyytyväisyys on yritykselle olennaisen tärkeä mittari sekä kilpailuetu joka varmistaa että asiakas palaa aina takaisin eikä siirry kilpailijan puoleen. Mukavuus ja asiakkaan tarpeisiin vastaaminen on loistavan palvelun yksi merkittäviä asioita ja sen mahdollistaa aina auki oleva verkkokauppa. Mutta kuinka erottautua vähittäiskauppiana ja logistiikkayrityksenä muista kilpailijoista, kun vakiintuneet verkkokaupat eivät ole enää nykypäivänä mitään uutta. Cleveronin ulkokäyttöinen pakettiautomaatti auttaa pienempiä yrityksiä erottautumaan kilpailussa.

Kauppojen on ollut pakko sopeutua muuttuvassa maailmassa ja löytää ratkaisuja tilanteeseen jossa ihmiset välttää myymälöissä käyntiä, mutta haluavat saada tilaamansa tuotteet toimitettua nopeasti, kontaktittomasti ja ilman toimitusmaksua. Bauhof päätti lähestyä asialle innovatiivisesti ottaessa käyttöön uuden “viimeisen-mailin” toimitusratkaisun - pakettiautomaatin Cleveron 351:n, joiden asiakkaat voivat nyt kerätä verkko-ostoksensa nopeasti, kontaktittomasti ja kätevästi 24/7.

Toimitus sopivana ajankohtana, ilman lisäkustannuksia

Rakennusmateriaali- ja puutarhatarvikeketju Bauhof otti ensimmäiset Cleveron 351 pakettiautomaatit käyttöön jo joulukuussa 2020, asentamalla ne Tarton ja Laagrin isoihin myymälöihin. Maaliskuussa laajensi Bauhof verkostonsa voimakkaasti ja tänään voivat asiakkaat hakea pakettiinsa kätevästi Bauhofin omista pakettiautomaateista ympäri Viroa. 

Myyntitilastomme osoittaa, että suurin osa asiakkaista eivät halua maksaa kuljetuksesta ylimääräistä ja sen takia haluavat mieluummin noutaa tilatut tuotteet suoraan kaupastamme,” sanoi Priit Vao, Bauhofin sähköisen liiketoiminnan johtaja.

Tällä hetkellä on rakennusmateriaali- ja puutarhatarvikeketjun verkkokaupassa mahdollista valita kassalla toimitustavaksi “Click & Collect” nouto jonka ansiosta on asiakkailla entistä helpompaa vastaanottaa verkko-ostoksensa sopivalla ajalla.

“Tavoitteemme on vähentää ulkona olevien pakettiautomaattien avulla jonoja ruuhka-aikoina ja tarjota asiakkaille saumattomaa asiakaskokemusta sekä mahdollisuutta kerätä verkko-ostoksensa turvallisesti ilman kontaktia. Tilausten kerääminen ei riipu enää kauppojen aukioloajoista,” selitti Vao. “On myös tilanteita, joissa asiakkaan ensisijainen vaatimus verkkokauppatilausta varten on juuri kätevä pakettiautomaatti-toimitustapa.”

Myymälöiden ollessa suljettu, pysyvät verkkokaupat ja ulkokäyttöiset pakettiautomaatit kuitenkin auki 

Viime vuoden joulukuussa asennettiin ensimmäiset Cleveron 351:t Tartton ja Laagrin Bauhof myymälöihin. "Joulukuussa huomasimme, että ulkokäyttöiset pakettiautomaatit ovat erittäin käteviä vaihtoehtoja tavaran noutamiseen - ne otettiin asiakkaiden puolesta positiivisesti vastaan. Palvelun mukavuudesta osoittaa myös tosiasia, että paketit noudetaan yleensä jo tilauspäivänä", kertoi Vao. “Koska odotettavissa oli uusi COVID-19 tartunta-aalto, päätettiin vuoden 2021 alussa, että automaatit asennettaan Viron kaikkiin Bauhof myymälöihin ja tarjotaan ympärivuorokautista ihmiskontaktitonta noutopalvelua kaikille asiakkaille,” selitti Vao päätöstään laajentaa “Click & Collect” toimitustapaa koko maassa.

Maaliskuussa asennetuilla uusilla pakettiautomaateilla ovat entisestään isommat ovet, mikä puolestaan laajensi pakettiautomaatteihin tilattavien tuotteiden valikoimaa. Bauhofin pakettiautomaatit sijaitsevat ulkotiloissa, lähellä kauppojen pääsisäänkäyntiä joten asiakkaat löytävät ne helposti. Jokainen yritys voi suunnitella pakettiautomaattien ulkopinnat sopivaksi, joka tekee pakettiautomaateista lisämainostilan.

Bauhof Group AS on Vilnius Prekyba Grouppiin kuuluva kansainvälinen rakennusmateriaali- ja puutarhatarvikeketju. Ketjuun kuuluu 13 myymälää ympäri Viroa sekä vakiintunut verkkokauppa. Yrityksen tavoite laajalla tuotevalikoimalla ja uusilla ratkaisuilla on inspiroida ihmisiä, jakaa ideoita ja antaa käytännöllistä neuvoa koska etusijalla on korkealaatuinen tulos.

Cleveron on virolainen teknologiayritys, joka luo pakettiautomaatteja ja -robotteja eri puolilla maailmaa toimiville vähittäis- ja logistiikkayrityksille. Cleveron 351 on kompakti pakettiautomaatti ulkokäyttöön, joka sopii pienille ja keskisuurille yrityksille, joilla on vakiintunut verkkokauppa. 

Cleveron 351 tarjoaa monia käyttötapoja. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi verkossa tai puhelimitse tilattujen pakettien, varaosien, vuokrattujen esineiden toimittamiseen, sekä palvelualalla asiakirjojen ja avainten luovutukseen. Cleveron 351 toimitetaan kokonaan koottuna yksikkönä, sitä on helppo asentaa ja ottaa nopeasti käyttöön. Pakettiautomaattien avulla toimitetaan tavarat asiakkaille ilman lisäkustannuksia ja asiakkaat voivat noutaa pakettinsa turvallisesti itselleen sopivana aikana.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]