Kaikki uutiset

Albertsons Companies esittelee automaattisen PickUp-kioskin Chicagon Jewel-Osco-myymälässä

07.01.2021 | Cleveron, Albertsons, Cleveron 501

Albertsons Companies (NYSE: ACI) ilmoitti tänään, että se on ensimmäinen amerikkalainen ruokakauppa, joka kokeilee automatisoituja ja kontaktittomia PickUp-kioskia. Kioski, joka sijaitsee yhdessä sen Jewel-Osco-myymälöistä Chicagossa, merkitsee yrityksen sähköisen kaupankäynnin jatkuvaa laajentumista ja syvää sitoutumista helpon palvelun tarjoamiseen verkkosivustojensa ja sovellustensa kautta.

Cleveronin luoma automaattinen ja lämpötilasäädelty kioski tarjoaa kontaktittoman noutokokemuksen. Asiakkaille, jotka valitsevat kioskinoutovaihtoehdon, tarjotaan kahden tunnin aikavälejä, joiden aikana he voivat noutaa päivittäistavaransa.

Kun asiakkaat saapuvat kioskiin, he skannaavat koodin puhelimellaan, ja heidän päivittäistavaransa toimitetaan robotin avulla yksikön etuosaan noudettavaksi. Laitteessa on kaksi lämpötila-aluetta – tavallinen ja syväjäädytys. Asiakkaan tilausta voidaan säilyttää kahdessa eri vyöhykkeessä ja toimittaa edelleen samassa konsolissa noudettavaksi.

Chicagon kioski täyttää tällä hetkellä tilauksia, ja yhtiö aikoo asentaa toisen yksikön Bay Area -alueen Safewayhin lähitulevaisuudessa.

”Tehostamme digitaalisia ja monikanavaisia tarjouksiamme palvellaksemme asiakkaita heidän tahtonsa mukaan milloin tahansa”, sanoi Chris Rupp, Albertsons Companiesin toimitusjohtaja ja asiakas- ja digitaalijohtaja. ”Tämän innovatiivisen ja kontaktittoman PickUp-kioskin ansiosta asiakkaiden on entistä helpompaa tehdä ostoksia kanssamme heille sopivalla tavalla.”

”Cleveronin noutoratkaisut on luotu säästämään aikaa ja tarjoamaan mukavuutta kaikille. Asiakkaat voivat ajaa PickUp-kioskiin, skannata koodin, napata päivittäistavaransa ja lähteä. Näin nopeaa ja helppoa se on”, Cleveronin toimitusjohtaja Arno Kütt kertoi. ”Meille on kunnia, että Albertsons Companies on valinnut teknologiamme pyrkiessään tarjoamaan parhaan kokemuksen asiakkailleen.”

Telaidin asentama kioski liittyy kasvavaan asiakaslähtöisten palvelujen joukkoon, jota yritys tarjoaa kontaktittoman toimituksen toteuttamiseksi. Lokakuussa Albertsons Companies asensi PickUp-kaapit useisiin Jewel-Osco-myymälöihin. Yritys tarjoaa jo toimitus- ja Drive Up & Go -vaihtoehtoja innovatiivisten verkkosivustojensa ja sovellustensa kautta, ja sillä on suhteita kolmansien osapuolten operaattoreihin, jotka tarjoavat jopa kahden tunnin toimitusvaihtoehtoja.

Tietoa Albertsons Companies -yrityksestä

Albertsons Companies on johtava elintarvikkeiden ja lääkkeiden jälleenmyyjä Yhdysvalloissa. Yhtiöllä on myymälöitä 34 osavaltiossa ja Columbian piirikunnassa alle 20 tunnetulla tuotemerkillä, joihin kuuluu Albertsons, Safeway, Vons, Jewel-Osco, Shaw's, Acme, Tom Thumb, Randalls, United Supermarkets, Pavilions, Star Market, Haggen ja Carrs. Albertsons Companies on sitoutunut auttamaan ihmisiä eri puolilla maata elämään parempaa elämää saamalla aikaan merkittäviä muutoksia naapurusto naapurustolta. Pelkästään vuonna 2019 yhtiö jakoi yhdessä Albertsons Companies Foundation -säätiön kanssa 225 miljoonaa dollaria ruoka-apua ja taloudellista tukea. Vuonna 2020 Albertsons Companies sitoutui 53 miljoonalla dollarilla ruoka-apuun ja 5 miljoonalla dollarilla sosiaalista oikeudenmukaisuutta tukeviin järjestöihin. Nämä ponnistelut ovat auttaneet miljoonia ihmisiä ruoka-avun, koulutuksen, syöpätutkimuksen ja syövän hoidon, sosiaalisen oikeudenmukaisuuden sekä vammaisille ja veteraaneille suunnattujen ohjelmien kautta.

Tietoja Cleveronista

Cleveron on johtava automatisoitujen noutoratkaisujen toimittaja, joka tunnetaan luotettavuudestaan ja erinomaisesta asiakaskokemuksestaan. Virolainen teknologiayritys on luonut markkinoita häiritseviä pakettiautomaatteja ja robotteja yli 13 vuoden ajan yhteistyössä maailman suurimpien jälleenmyyjien ja ruokakauppojen kanssa. Cleveronin tekniikka jakaa verkkotilauksia 30 maassa ympäri maailmaa. Yli 1,4 miljoonaa asiakasta kuukaudessa saa pakettinsa Cleveronin laitteen kautta. Cleveron on nimitetty Viron Vuoden Yritykseksi ja yhdeksi Keski-Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä.  

Tietoja Telaidista

Telaid on ollut luotettu täyden palvelun teknologiakumppani yli 35 vuoden ajan, ja se vähentää aikaa, tehtäviä, kustannuksia ja riskejä, jotka liittyvät monimutkaisiin käyttöönottoihin ja jatkuvaan tekniikan hallintaan. Telaid tekee IT:stä yksinkertaista nopean käyttöönoton, tuotteen elinkaaren hallinnan ja hallittujen IT-palveluiden avulla, jotta voit hyödyntää teknologiaomaisuutesi kehdosta hautaan. Telaid käsittelee kaikkia yrityksesi teknologioita langattomista fyysisiin tietoturvaratkaisuihin, infrastruktuuriin ja kaapelointiin, automaatioon, kehittyvään esineiden internetiin ja analytiikkaan. Täydennä IT-tiimiäsi kokeneella, osaavalla resurssilla, joka auttaa sinua edistämään liiketoimintatavoitteitasi.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]