Kaikki uutiset

Kanadalaiset voivat nyt saada verkkotilauksensa alle minuutissa

02.11.2018

Canadian Tire Corporation on asentanut pakettirobotin, jonka avulla asiakkaalle voidaan tarjota paras asiakaskokemus.

Canadian Tire on ensimmäinen kanadalainen vähittäiskauppias, joka asentaa Cleveronin 5 metriä korkeat Pickup Tower -itsepalvelunoutopisteet, joista asiakkaat voivat noutaa verkkokauppatilauksensa alle minuutissa. Pakettirobotti Cleveron 401 asennettiin viiteen myymälään Vancouverissa, Calgaryssä, Saskatoonissa ja Torontossa.

Pakettirobotti toimii korkean teknologian automaattina. Se on verkkotilauspakettien organisoitu varasto, josta asiakas voi kerätä tilauksensa ilman myymälän henkilökunnan apua. Asiakkaat kirjoittavat vain tilauksen PIN-koodin tai skannaavat QR-koodin, ja kone etsii oikean paketin ja luovuttaa sen alle minuutissa.

Cleveronin robottiratkaisua käyttää myös Walmart, joka on ilmoittanut, että vuoden 2018 loppuun mennessä sen Yhdysvaltain myymälöissä on 700 Pickup Toweria. Walmart aikoo myös laajentaa Pickup Tower -palvelua Kanadaan – Walmart Kanada pilotoi kahta tornia tammikuun alussa 2019.

Canadian Tire Corporation, Limited, on yritysryhmä, joka sisältää vähittäiskaupan segmentin, finanssipalvelut ja CT REIT:n. Vähittäiskauppaa johtaa Canadian Tire, joka perustettiin vuonna 1922 ja joka tarjoaa kanadalaisille elinikäisiä tuotteita kautta elämäntapa-, leikki-, korjaus-, auto- ja sesonkituote & puutarha -osastoillaan. 

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]