Cleveron Software Solution

Cleveron Software on kokonaisvaltainen ratkaisu pakettiautomaattien hallintaan. Yritykset voivat nyt muuntaa automaattiverkkonsa Cleveron Software -alustalle. 

Cleveron Software Solution tekee pakettiautomaattien hallinnasta entistä virtaviivaisempaa ja säästää kuluja keskittämällä yrityksen automaattiverkoston yhden alustan alle. Näin poistuu myös useiden ohjelmistoratkaisujen tarve. Cleveron-ohjelmisto on myös helposti muokattavissa käytettäväksi yhdessä eri valmistajien pakettiautomaattien kanssa. Tämän ansiosta yritykset voivat helposti laajentaa verkostoaan Cleveronin ratkaisuilla.

Cleveron Software Solution
Cleveron 501 Cleveron 402
{"type"=>"e_center", "class"=>"bg-blu", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1689856687160"}{"type"=>"e_round-image", "class"=>"", "content_class"=>"reorder", "contentID"=>"s_1689857673232"}{"type"=>"e_table-content", "class"=>"bg-gray", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1689858594206"}{"type"=>"e_round-image", "class"=>"", "content_class"=>"reorder", "contentID"=>"s_1689858539778"}{"type"=>"e_table-content", "class"=>"bg-gray", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1689858968258"}{"type"=>"e_center", "class"=>"bg-blu", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1689859139677"}{"type"=>"e_round-image", "class"=>"", "content_class"=>"reorder", "contentID"=>"s_1689859713338"}
s_1689856687160

Hyödynnä pakettiautomaattiesi koko potentiaali

s_1689857673232
Ratkaisumme on suunniteltu mukautumaan liiketoimintatavoitteihisi niitä tukien.

Cleveron Software Solution on käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen sekä varustettu helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, joka yksinkertaistaa pakettiautomaattien hallinnan. Cleveron Software Solution on luotettava ja turvallinen sisäänrakennettuine valvonta- ja vianetsintäominaisuuksineen, jotta voidaan varmistaa, että järjestelmäsi pysyvät aina toiminnassa ja kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Suoritamme joka vuosi kolmannen osapuolen auditointeja ja turvatarkastuksia korkeimpien turvallisuusstandardien ylläpitämiseksi. 

Cleveron Software Solution on suunniteltu yrityksille, jotka etsivät vaihtoehtoa nykyiselle ohjelmistolleen tai tuelleen. Cleveron Software Solution tarjoaa täysin toimivan pakettihallintajärjestelmän, joka voidaan ottaa käyttöön muiden valmistajien pakettiautomaateissa.

s_1689858594206

Mitä Cleveron Software Solution tarjoaa?

Joustavuus

Cleveron Software Solutionin avulla yritys voi helposti integroida pakettiterminaalinsa olemassa olevien IT-järjestelmiensä kanssa. Ohjelmistoalusta tarjoaa nopean, intuitiivisen ja säädettävän käyttöliittymän myymälätyöntekijöille, kuriireille, huoltoteknikoille ja loppukäyttäjille mahdollistaen maksimaalisen joustavuuden yrityksen liiketoiminnan tarpeisiin. 

Paranneltu pakettien hallinta  

Cleveronin automaatio- ja valvontaratkaisut auttavat yrityksiä hallitsemaan entistä paremmin verkkokauppatilauksiaan, taaten sujuvan ja turvallisen toimitusprosessin alusta loppuun ja vähentäen pakettien katoamisen tai varastetuksi tulemisen riskiä. Pakettimäärien kasvaessa Cleveronin ratkaisuja on mahdollista lisätä olemassa olevaan automaattiverkostoon.

Edistynyt tiedonkeruu ja analyysi

Cleveron Software Solutionin avulla yritykset voivat valvoa pakettiensa luovutusjärjestelmiä ja luoda toimituksiin liittyvää dataa, mukaan lukien tietoa pakettien keruun ruuhka-ajoista ja suosituista toimituspäivistä. Näiden tietojen avulla yritykset saavat syvempää ymmärrystä toimitustensa kulusta ja voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä prosessiensa optimoimiseksi.  

Täyden palvelun ratkaisu

Cleveron tarjoaa täyden maailmanlaajuisen tuen. Myynnin jälkeinen tukemme sisältää ympärivuorokautisen valvonnan sekä paikan päällä ja etänä tapahtuvan teknisen tuen. Omistautunut asiantuntijatiimimme on valmiina vastaamaan kysymyksiin, ratkaisemaan ongelmia ja tarjoamaan jatkuvaa tukea. 

s_1689858539778

Cleveron Software Solutionin käyttöönotto

 1. Nykyisen verkoston analysointi ja tarjouksen laatiminen
 2. Kehitysvaihe 
 3. Ohjelmiston asennus- ja integraatiovaihe

Verkoston koosta ja siirtymämenetelmästä riippuen voidaan kaikki pakettiautomaatit siirtää uuden ohjelmiston alle kerralla tai pienemmissä erissä. 

Projektin kesto riippuu siirtymämenetelmästä ja verkoston koosta, mutta tyypillisesti se on kuuden kuukauden ja vuoden väliltä. Projektin ajaksi yrityksellesi määrätään projektipäällikkö, joka takaa sen, että kaikki sujuu hyvin ja että pysyt jatkuvasti perillä projektin edistymisestä.

s_1689858968258

Cleveron Software Solutionin pääominaisuudet

 • Pakettien asettaminen ja noutaminen pakettiautomaateista
 • Pakettien lähettäminen ja palauttaminen pakettiautomaattien kautta
 • Palautteen jättäminen pakettiautomaatin käyttöliittymästä
 • Inventaarion suorittaminen 
 • Tilausten ja tilauksiin liittyvien tapahtumien tarkastelu
 • Pakettiautomaattien hallinta
 • Eri käyttöoikeuksilla varustettujen pakettiautomaattien käyttäjien ja roolien hallinta
 • Eri yritysten määrittely koneita käyttäen
 • Mahdollisuus lisätä maksuratkaisu
s_1689859139677

Cleveron auttaa yrityksiä onnistumaan liiketoiminnassaan

s_1689859713338

Miksi valita Cleveron ohjelmistoratkaisukumppaniksi?

Cleveronilla on omistautunut asiantuntijatiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä kanssasi projektissa sen onnistumisen varmistamiseksi. Olemme sitoutuneet tarjoamaan poikkeuksellisen hyvää asiakastukea ja autamme jokaisessa projektin vaiheessa. Jokainen ohjelmiston siirto on räätälöity kehitysprojekti, jossa otetaan huomioon nykyiset laitteisto-ominaisuudet sekä verkoston koko. Räätälöimme ratkaisumme juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Cleveronilla on takanaan yli 15 vuotta ohjelmisto- ja laitteistokehityksen alalla ja todistettu kokemus korkealaatuisten ratkaisujen toimittamisesta yrityksille ympäri maailman. Cleveron kehitti ensimmäisenä maailmassa pakettiautomaattiverkoston vuonna 2008, joten sillä on perustavaa osaamista alalta. Cleveron Software Solution on suunniteltu luotettavaksi, tehokkaaksi ja yleistä pakettien hallintaa parantavaksi ratkaisuksi.
 
Lisätietoja saat täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]

Muut tuotteet

Cleveron 402

Cleveron 402

Laajennettava click & collect -pakettiautomaatioratkaisu. Soveltuu 100–3000 paketin käsittelyyn päivässä.
Cleveron 301 Plus

Cleveron 301 Plus

Pilvipohjainen sisäpakettiautomaatti kosketusnäytöllä. Soveltuu 1–100 paketin käsittelyyn päivässä.
Cleveron 302 – Pakettiautomaatti

Cleveron 302 – Pakettiautomaatti

Automatisoitu pakettiautomaattijärjestelmä viimeisen mailin toimitusratkaisuna vähittäiskaupan ja logistiikan alalla. Sopii 20–100 paketin käsittelyyn päivässä.