Etkö ole varma, mikä tuote sopii sinulle?

Kokeile ratkaisugeneraattoriamme löytääksesi yrityksellesi sopivin ratkaisu. Täytä vain lyhyt lomake ja tuotegeneraattori ohjaa sinut kohti sopivinta tuotetta.

Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

Ulkona sijaitseva pakettirobotti päivittäistavaroiden noutoon. 

Cleveron 501 voidaan asentaa eri paikkoihin tuoden kaupan lähemmäksi kuluttajia. Cleveron 501 on itsepalvelunoutopiste pakastimella ja tavanomaisilla lämpötilavyöhykkeillä. Se luovuttaa tilauksia muutamassa sekunnissa, mikä tekee noudosta nopeaa ja kätevää loppukäyttäjälle.

Cleveronin tilaa säästävin pakettirobotti pienikokoisille paketeille ja yrityksille, joilla on pienempiä myymälöitä. Pystyy käsittelemään 20–300 pakettia päivässä.
Cleveron 405 on sisätilojen pakettirobotti, joka on suunniteltu pienemmille myymälöille, kuten lähikaupoille, huoltoasemille sekä yrityksille, joita käytetään noutopisteinä tai jotka tarjoavat palvelua, joissa tuotteet ostetaan verkossa
ja noudetaan myymälästä.
Cleveron 403 pakettirobotti pienempien kauppojen sisätiloihin. Robotti voi käsitellä 25–200 pakettia päivässä.

Cleveron 403 on tarkoitettu yrityksille, joilla on pienempiä myymälöitä, joiden päivittäiset pakettimäärät ovat alle 200 pakettia. Cleveron 403 on itsepalvelunoutopiste click & collect -tilauksille. Se tarjoaa saumattoman omnikanavaostokokemuksen loppukäyttäjälle.

Laajennettava click & collect -pakettiautomaatioratkaisu. Soveltuu 100–3000 paketin käsittelyyn päivässä.

Omnikanavajälleenmyyjät, jotka toimittavat tuotteita nopeasti ja saumattomasti, ovat voittajia parhaan asiakaskokemuksen luomisessa. Helppo ja nopea click & collect -myymälänouto jatkaa asiakasuskollisuuden luomista ja parantaa asiakkaan ostokokemusta entisestään. Cleveron 402 on nopein ja tehokkain ratkaisu click & collect -myymälänoutojen automatisoimiseen.

Lue lisää
Pickup Tower – maailman ensimmäinen robotiikkaan perustuva click & collect -noutoautomaatioratkaisu. Pakettirobotti soveltuu 50–200 paketin käsittelyyn päivässä.

Nopeasti kasvavan verkkokaupankäynnin maailmassa omnikanavajälleenmyyjät kohtaavat monia haasteita. Niiden joukossa on kysymys siitä, miten vähentää click & collect -verkkokaupan viimeisen mailin kustannuksia ja lisätä omnikanavaista ostokokemusta. Vallankumouksellinen Cleveron 401 on vastaus näihin haasteisiin.

Lue lisää
Cleveron 401 Outdoor on ulkotiloissa toimiva pakettirobotti, joka tarjoaa kätevän pakettien noutopalvelun

Cleveron 401 Outdoor on asiakkaidesi käytettävissä 24/7 ja tarjoaa saumattoman omnikanavakokemuksen. Ulkokäyttöinen pakettirobotti voidaan asentaa myymälän eteen, kaupungin keskustaan, liikekeskuksiin, kuljetuspisteeseen tai asuinalueelle toimimaan yrityksesi laajennuksena.
Cleveron 351 on kompakti ulkotiloihin soveltuva pakettiautomaatti, joka sopii pienille ja keskisuurille yrityksille pakettien jakamiseen. 
Ulkokäyttöinen pakettiautomaatti tarjoaa ympärivuorokautista ihmiskontaktitonta noutopalvelua, jonka avulla yritykset voivat jatkaa myyntitoimintaa myös kivijalkamyymälöiden ollessa suljettuina. Cleveron 351 on helppo asentaa ja ottaa käyttöön, ja se toimittaa tavarat asiakkaille ilman lisäkustannuksia.
UUTTA! Cleveron 351 Plus, jossa on 7 tuuman kosketusnäyttö, noutoihin ja palautuksiin.
Vertaa tuotteita
Automatisoitu pakettiautomaattijärjestelmä viimeisen mailin toimitusratkaisuna vähittäiskaupan ja logistiikan alalla. Sopii 20–100 paketin käsittelyyn päivässä.

Cleveron 302 on suunniteltu verkkokauppaa silmällä pitäen pakettien toimittamisesta ja vastaanottamisesta palautuksiin. Cleveron 302 on moduuleista koostuva pakettiautomaattiratkaisu, jonka ylläpitokustannukset ovat matalat. Cleveron 302 -pakettiautomaatti mahdollistaa maksimikapasiteetin neliömetriä kohti parannetun ergonomiansa ja patentoitujen, pienille paketeille ja kirjeille soveltuvien kaappiensa ansiosta.

Yksi maailman ensimmäisistä täysin älypuhelimella toimivista älykkäistä pakettiautomaateista. Soveltuu 1–100 paketin käsittelyyn päivässä.

Perinteisen pakettiautomaatin toiminnallisen näytön muuttaminen älypuhelinsovellukseksi mahdollistaa pakettiautomaatin hinnan laskemisen ennennäkemättömälle tasolle.

Olemme varmoja, että älypakettiautomaattiratkaisun matalammat kustannukset luovat uusia liiketoimintamalleja ja palveluita, jotka voidaan integroida Cleveron 301 -ratkaisuun.

Cleveron S2 on helposti integroitava ohjelmistoalusta, jota käytetään kaikkien Cleveron-tuotteiden hallitsemiseen. 

Cleveron S2 antaa Cleveronin asiakkaille mahdollisuuden vaihtaa tietoa pakettiterminaalien ja asiakkaan IT-järjestelmien välillä. S2 tarjoaa nopean, intuitiivisen ja säädettävän käyttöliittymän myymälätyöntekijöille, kuriireille, huoltoteknikoille ja loppukäyttäjille.

Cleveronin ratkaisuja ylläpitää Cleveron S2 -ohjelmistoalusta. Cleveron S2 on pilvipohjainen ohjelmisto, joka on helposti integroitavissa mihin tahansa taustajärjestelmään avoimella API-rajapinnalla.  

Cleveron on täyden palvelun kumppani. Tarjoamme kaikille ratkaisuillemme niiden koko käyttöiän mittaisen tuen maailmanlaajuisesti.
Tukemme sisältää teknisen etävalvontapalvelujärjestelmän suorituskyvyn optimoimiseksi sekä seisokkien minimoimiseksi. Teknisen etävalvonnan merkittävin etu on, että sen avulla voidaan havaita ja ratkaista 80 % laitteistoihin ja ohjelmistoihin liittyvistä ongelmista etänä. Se tarkoittaa nopeaa ongelmanratkaisua ja matalia ylläpitokustannuksia.

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]