Politika zasebnosti spletnega mesta in piškotkov

Tukaj razložimo:

  • katere vrste osebnih podatkov uporabljamo, in kako se obdelujejo na www.cleveron.com,
  • vaše pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov,
  • katere vrste piškotkov uporabljamo in kako se uporabljajo na www.cleveron.com.

Upravljavec osebnih podatkov je Cleveron AS (registracijska številka 11405467, registriran v Reinu tee 48, Viljandi 71020, Estonija), e-mail: [email protected]

Katere osebne podatke obdelujemo in kako?

Storitve in produkti
Spletno stran www.cleveron.com uporabljamo za namen ponudbe storitev in produktov, med tem pa prav tako obdelujemo tudi osebne podatke. Osebni podatki se obdelujejo v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti, ki vam je predstavljen v pogojih uporabe določenega produkta ali ponujene storitve.

Kontaktiranje preko naše spletne strani
Ko nas kontaktirate prek kontaktnega obrazca ali kontaktnih podatkov, objavljenih na naši spletni strani, obdelujemo nekaj vaših osebnih podatkov, kot so vaše ime, e-poštni naslov in druga vsebina, ki ste jo predložili v vašem sporočilu. Namen obdelave je, omogočanje prebiranja vašega sporočila in odgovora nanj, pravna podlaga za to pa je naš legitimni interes ali priprava pogodbe. Osebne podatke obdelujejo naši zaposleni, ki so zadolženi za komuniciranje s strankami, vaši osebni podatki pa se lahko prenesejo tudi na ponudnike storitev IT, če je to potrebno za zagotavljanje delovanja našega komunikacijskega sistema. Osebni podatki se hranijo, dokler je to potrebno za komunikacijo ali reševanje morebitnih pravnih sporov.

Fotografije, videoposnetki, citati
Na naši spletni strani in Facebook, YouTube in LinkedIn straneh, ki so navedene na naši spletni strani, včasih objavljamo fotografije in videoposnetke, ki prikazujejo posameznike in zato vsebujejo tudi osebne podatke. Prav tako objavljamo mnenja naših kupcev o naših produktih skupaj z imeni kupcev na naši spletni strani. Osebni podatki se obdelujejo predvsem za namene trženja, pravna podlaga za to pa je privolitev osebe, izvajanje pogodbe ali legitimni interes. Fotografije in videoposnetki so odstranjeni s spletne strani, če njihova objava nima pravne podlage ali, če obstaja pravna podlaga, na našo lastno pobudo

Vaše pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov
V skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov imajo posamezniki pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov in prejetja kopije osebnih podatkov, zahteve da se osebni podatki prenesejo na drugega upravljavca podatkov, zahteve da se osebni podatki izbrišejo, popravijo ali dopolnijo in omejijo obdelavo osebnih podatkov. Te pravice niso neomejene. Družba Cleveron na primer ne bo izbrisala osebnih podatkov, ki jih je treba zakonsko hraniti ali so potrebni za uveljavljanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

Za uveljavljanje teh pravic se prosimo obrnite na Cleveron AS po elektronski pošti na [email protected]

Če vas skrbi morebitna kršitev splošne uredbe o varstvu podatkov ali druge zakonodaje o osebnih podatkih v zvezi z uporabo spletne strani Cleveron AS, vas prosimo, da nas kontaktirate po elektronski pošti na [email protected] Če niste zadovoljni s tem, kako je vaša pritožba rešena, imate pravico vložiti pritožbo pri estonskem inšpektoratu za varstvo podatkov (telefon: + 372 627 4135; e-mail: [email protected]; poštni naslov: Väike-Ameerika 19, Talin 10129, Estonija).

Katere vrste piškotkov uporabljamo in kako jih uporabljamo

Kaj so piškotki?
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vaši napravi, ko obiščete spletno mesto. Razlikovati je treba med trajnimi in začasnim piškotki. Začasni ali sejni piškotki se na vaši napravi izbrišejo, ko zaprete spletni brskalnik. Trajni piškotki se shranijo v računalnik in se hranijo tudi po tem, ko zaprete spletni brskalnik. Ko znova obiščete spletno mesto, spletni brskalnik pošlje piškotke nazaj na spletno mesto. Vaš spletni brskalnik lahko shranjene piškotke pošlje tudi na druga spletna mesta ki jih obiščete, ki prepoznajo piškotke. Piškotki pomagajo našim sistemom prepoznati vašo napravo in vse predhodno sprejete odločitve omogočijo na voljo takoj. Naša spletna stran uporablja tudi piškotke za različne druge namene, opisane spodaj.

Kako Naša spletna stran uporablja piškotke?
Nekateri piškotki so potrebni za zagotavljanje normalnega delovanja naše spletne strani. Ti piškotki se samodejno shranijo na vašo napravo, ko odprete spletno mesto. Drugi piškotki niso nujno potrebni za delovanje spletne strani, vendar omogočajo različne druge funkcije. Ti piškotki so shranjeni na vaši napravi le, če in od trenutka, ko soglašate z uporabo piškotkov s klikom na "Sprejmem" v obvestilu o piškotkih na naši spletni strani. Piškotki so običajno veljavni za kratek čas (npr. dan, teden ali mesec), čeprav včasih dlje.

Katere vrste piškotkov obstajajo, in za katere namene jih naša spletna stran uporablja?
Prvič, naša spletna stran uporablja svoje piškotke. Drugič, uporablja tudi druge piškotke naših ponudnikov storitev. Slednje namesti zadevni izvajalec storitev, ki je tudi ustrezni upravljavec podatkov. Naša spletna stran uporablja tako začasne, to je sejne piškotke, kot tudi trajne piškotke.

Piškotke uporabljamo za naslednje namene:

  • izboljšanje uporabniške izkušnje;
  • za shranjevanje predhodno izbranih jezikovnih odločitev;
  • ohranitev informacij v neizpolnjenih obrazcih naročil;
  • analize spletnega prometa in štetje obiskov na spletni strani, med drugim, da bi nam omogočili, da bi spletno stran naredili bolj priročno;
  • za statistične in oglaševalne namene;
  • prikazovanje oglasov za produkte in storitve, ki vas bodo bolj verjetno zanimali.

Ta spletna stran uporablja tudi storitve Google Analytics, ki jih ponuja Google Inc. za analizo spletnih podatkov. Tudi Google Analytics uporablja piškotke, ki so shranjeni na vaši napravi, da bi lahko analizirali kako uporabljate spletno mesto.

Naša spletna stran uporablja tudi Lead Forensics aplikacijo, ki jo ponuja Lead Forensics Limited. Ta aplikacija zbira naslednje podatke o obiskih spletnih strani: datum in čas obiska; IP naslov obiskovalca, ki se uporablja za identifikacijo obiskovalčevega podjetja; obiskovalčevo lokacijo ob obisku spletne strani; čas, porabljen na spletni strani; in posebne strani, ki jih je obiskal obiskovalec.

Kako lahko nadzirate uporabo piškotkov?
Piškotke lahko kadar koli onemogočite, tako da spremenite nastavitve spletnega brskalnika v napravi in izbrišete že shranjene piškotke. Če pa onemogočite tudi piškotke, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta, morda ne boste več mogli uporabljati vseh funkcij naše spletne strani.

Pojdi na domačo stran