Woolworths testar sitt första robotstyrda varuskåp för avhämtning av livsmedel som beställts online / Omnämnande i media

05.11.2020 | Cleveron, Woolworths, Cleveron 501

Woolworths testar ett temperaturkontrollerat Click & Collect varuskåp i västra Sydney för avhämtning av livsmedelsbeställningar som gjorts online. Det robotstyrda varuskåpet, som finns utanför Woolworths Granville-butik i västra Sydney, tillverkas av Cleveron AS som har huvudkontor i Estland.

“Efter att ha gjort en onlinebeställning och valt ett avhämtningsfönster får kunderna en unik kod som ger säker åtkomst för avhämtningen. Kunder kan sedan parkera på någon av de tre anvisade parkeringsplatserna bredvid skåpet, ange sin kod och få sin beställning automatiskt inom några sekunder. Granville är vår första butik som testar Cleveron-skåpen, och fler varuskåp kommer till andra delar av vårt butiksnätverk snart. Vi ser fram emot att få feedback från våra kunder och teammedlemmar”, säger detaljhandlaren.

I ett uttalande till iTnews säger Woolworths att Granville är en av fyra butiker som ska testa robotarna. Woolworths planerar att placera ut skåp i tre andra butiker inom de närmaste månaderna. “Denna teknik har potential att spara våra kunder mycket tid och ansträngning, samt minska trängseln framför våra butiker vid populära avhämtningstidpunkter”, säger Woolworths.

Cleveron 501 är en automatiserad avhämtningspunkt med självbetjäning som kan placeras på olika platser, vilket tar butiken närmare konsumenterna. Den inkluderar både en fryszon och vanliga klimatzoner, och den delar ut beställningar inom några sekunder, vilket gör avhämtningen snabb och bekväm för slutanvändaren.

Den ursprungliga iTnews-artikeln publicerades den 4 november.
Läs hela artikeln här.

Foto: Woolworths

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]