Selver använder Cleverons innovativa livsmedelsrobot

20.05.2020 | Cleveron, Cleveron 501, Selver

Selver använder sig av Cleverons livsmedelsrobot som gör det möjligt för kunder att hämta upp onlinebeställda livsmedel utan mänsklig kontakt.

Selver, en estnisk stormarknadskedja, började använda sig av Cleveron 501 som gör det möjligt för kunder att hämta upp onlinebeställda livsmedel utan mänsklig kontakt. Det första robotiserade varuskåpet ligger i utkanten av Tallinn, framför Peetri Selver.

"Efter att ha genomgått den riksomfattande nödsituationen, kan vi bekräfta att e-Selver är en helt köfri internetbutik. Vi har strömlinjeformat våra arbetsprocesser för att säkerställa att beställningar som tas emot på morgonen levereras samma dag. Om efterfrågan ökar garanterar vi att vår onlinebutik inte längre kommer att ha några köer. Livsmedelsroboten är ett alternativ för att ta emot livsmedelsvaror och hushållsvaror på ett bekvämt sätt," säger Selvers VD Kristi Lomp.

Enligt Arno Kütt, Cleverons VD, är det underbart att se hur innovativa företag använder Cleverons teknik i Estland. "Selver och Cleveron fördes samman av ett gemensamt mål – att erbjuda de bästa lösningarna för kunderna. Alla våra produkter, från enkla APM:er till livsmedelsrobotar, måste vara enkla att använda och spara tid för slutanvändaren. Selver vill erbjuda just det," lägger Kütt till.

Cleveron 501 är en unik robotiserad Click & Collect-lösning som är utformad för att erbjuda avhämtning från livsmedelsbutiken var som helst och när som helst. Tack vare sina två temperaturzoner kan livsmedelsroboten lagra allt från grönsaker till glass. Cleveron 501 för livsmedelsaffärerna närmare kunderna och hjälper företag att anpassa sig till ett växande antal onlinebeställningar.

Cleverons innovativa lösningar för den sista sträckan strömlinjeformar Click & Collect-processer inom många olika affärssektorer. Idag levererar Cleverons skåp och paketrobotar paket, dokument, bilnycklar, hyrda föremål och till och med receptbelagda läkemedel i 25 länder. Cleverons livsmedelsrobotar används också av Coop Estland och Salling Group i Danmark.

Photo credit: Selver | Hendrik Osula

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]