Nu kan kanadensare få sina onlinebeställningar på mindre än en minut

02.11.2018 | Cleveron

Canadian Tire Corporation har installerat packroboten, vilket gör det möjligt för dem att erbjuda sina kunder den bästa kundupplevelsen.

Canadian Tire är den första kanadensiska återförsäljaren som installerar Cleverons 5 meter höga självbetjäningstorn som är självbetjäningspunkter där kunder kan hämta sina onlinebeställningar på under en minut. Packrobotarna finns på fem platser över hela landet, i Vancouver, Calgary, Saskatoon och Toronto.

Packroboten fungerar som en högteknologisk försäljningsautomat. Det är ett organiserat lager för onlinebeställningspaket, där kunden kan hämta sin beställning utan hjälp från butikspersonalen. De anger helt enkelt beställnings-PIN eller skannar QR-koden; maskinen hittar rätt paket och delar ut det på under en minut.

Cleverons robotlösning används också av Walmart, som har meddelat att i slutet av 2018 kommer det att finnas 700 Pickup Towers i butiker över hela USA. Walmart planerar också att utvidga Pickup Tower-tjänsten till Kanada – Walmart Canada kommer att ha ett pilotprojekt med två torn med början i januari 2019.

Canadian Tire Corporation, Limited, är en grupp företag som inkluderar ett detaljhandelssegment, en avdelning för finansiella tjänster och CT REIT. Detaljhandelsföretaget leds av Canadian Tire, som grundades 1922 och förser kanadensare med produkter för livet i Kanada inom divisionerna Living, Playing, Fixing, Automotive och Seasonal & Gardening.

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]