InStore Solution (Groupe Interway) är Cleverons officiella distributör i Frankrike

11.03.2020 | Cleveron

Cleveron välkomnar InStore Solution, som kommer att bli den officiella distributören av Cleverons produkter i Frankrike. Cleverons produkter, från traditionella paketskåp till robotiserade paketterminaler, kommer nu att vara mer tillgängliga för Frankrikebaserade företag som vill förbättra sina Click & Collect-verksamheter ytterligare. InStore Solution kommer att hantera försäljningen av Cleverons produkter och tillhandahålla underhållstjänster till Cleverons kunder i regionen.

”Jag är nöjd med att meddela att ett annat starkt företag, InStore Solution, har anslutit sig till vårt distributörsnätverk,” säger Cleverons VD Arno Kütt. ”Vi anser att Europa är vår hemmamarknad och har redan kunder som använder våra maskiner i olika europeiska länder. Frankrike är ett av våra viktigaste mål i regionen, och jag tvivlar inte på att vi tillsammans med InStore Solution snart kommer att kunna erbjuda bekvämlighet och spara tid för kunderna hos de mest framåtblickande detaljhandlarna i Frankrike,” tillägger Kütt.

”InStore Solution (Groupe Interway) är hedrat och stolt över att föra fram detta nya partnerskap. InStore Solution kommer att tillhandahålla distribution och integration av Cleverons innovativa produkter och fungera som den globala tjänsteleverantören i hela Frankrike. Cleverons produktsortiment kommer att uppfylla vårt 360° digitala erbjudande för att ansluta butikerna hos våra många detaljhandelskunder. InStore Solution har blivit en global operatör; från nätverkslösningar till Click & Collect och betalningsoperationer.”

Instore Solution är en pionjär inom digitala lösningar i Frankrike, med 14 års erfarenhet och stora detaljhandelskunder. InStore Solution anslöt sig till Groupe Interway i februari 2019, för att bli en global ledare för anslutna butiker. På årsbasis hanterar vi över 20 000 kiosker och skärmar, 2,5 miljoner Wi-Fi-anslutningar, 5 000 åtkomstpunkter och över 70 000 betalningsterminaler.

Cleveron, som grundades 2007, är ett Estlandsbaserat mjuk- och hårdvaruföretag som tillhandahåller innovativa sista sträckan-lösningar för världens största detaljhandlare och logistikföretag. Cleverons 3 800 paketterminaler finns i 24 länder runt om i världen. I genomsnitt levereras 1,3 miljoner paket genom terminalerna varje månad. Cleverons kunder inkluderar Walmart, Inditex (Zara), Asda och Falabella.

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]