Falabella Retail installerar en paketrobot i Jockey Plaza i Peru / Mediaomnämnande

12.01.2021 | Cleveron, Falabella Retail, Cleveron 402

Falabella Retail installerade Perus första Cleveron 402 i sin affär i shoppingcentret Jockey Plaza. Denna robotikbaserade paketrobot är för närvarande världens största avhämtningslösning för butiker och delar ut mer än 1 300 onlinebeställningar per dag.

Falabellas kunder kan nu avhämta sina onlineköp snabbt, kontaktfritt och bekvämt, genom att bara skanna en QR-kod. Utöver att mindre tid tillbringas i butiken så minskar paketroboten också kontakten med butikspersonalen. Vanligtvis kan en traditionell avhämtningsprocess i butiken ta upp till 3 minuter, medan avhämtningen tar mindre än en minut med den automatiska paketroboten.


Falabella Retail meddelade att de under år 2021 förväntar sig att installera ytterligare tre paketrobotar i Lima: de två första i San Miguel och Megaplaza-butikerna i april och den tredje maskinen under andra halvåret. “På Falabella är vi mycket stolta och engagerade i att investera i ny teknik för att förbättra online-shoppingupplevelsen för alla våra kunder”, säger Alex Zimmermann, VD för Falabella.

Originalartikel publicerad på spanska den 6/1 2021 av Perú Retail.

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]