Estlands premiärminister besöker Zara Haussmann

28.10.2020 | Cleveron, Instore Solution, Inditex

Premiärminister Jüri Ratas, som var på ett officiellt besök i Frankrike, besökte Zaras flaggskeppsbutik på den berömda gatan Haussmann. Premiärminister Ratas hälsades av Raphaël Cambier, VD för Cleverons franska distributör Instore Solution. Under sitt besök fick premiärministern chansen att testa Cleveron 402-paketroboten, som används i Zara-butiker över hela världen. Paketroboten spelar en viktig roll i Inditex allsidiga kanal-strategi och gör det möjligt för dem att överlämna onlinebeställningar utan köer.

“Instore var hedrade att få välkomna premiärminister Jüri Ratas för att visa honom Cleverons ledande teknik som är integrerad hos Zara i det prestigefyllda Haussmann-kvarteret i centrala Paris. Vi fick chansen att prata om vårt fransk-estniska partnerskap med Cleveron, som har utlovats en ljus framtid,” säger Cambier.

Cleveron 402 är världens snabbaste paketrobot, som delar ut paket från 10 sekunder – en avgörande faktor för ett företag som hanterar hundratals eller tusentals paket varje dag. Automatiserad pakethämtning tillför mervärde till kundupplevelsen och minskar mängden repetitiva uppgifter som de butiksanställda måste utföra dagligen.

Instore Solution är en pionjär inom digitala lösningar i Frankrike, med 14 års erfarenhet och stora kunder inom detaljhandeln. InStore Solution anslöt sig till Groupe Interway i februari 2019 för att skapa en global ledare för anslutna butiker. På årsbasis hanterar Instore över 20 000 kiosker och skärmar, 2,5 miljoner WiFi-anslutningar, 5 000 åtkomstpunkter och över 70 000 betalterminaler.

Cleveron är ett Estlandsbaserat teknologiföretag som tillhandahåller innovativa sista sträckan-lösningar för världens största detaljhandlare och logistikföretag. Cleverons 3 800 paketterminaler finns i 25 länder runt om i världen. I genomsnitt levereras 1,4 miljoner paket genom terminalerna varje månad. Cleverons kunder inkluderar Walmart, Inditex (Zara), Asda och Falabella.

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]