Dujardin Remmers blir Cleverons enda distributör i Benelux

29.01.2020 | Cleveron

Cleveron tillkännager Dujardin Remmers som officiell enda distributör av deras lösningar i Benelux (Belgien, Nederländerna och Luxemburg).

Cleveron är mycket glada över att kunna meddela att vi har inlett ett partnerskap med Dujardin Remmers, som nu är vår officiella enda distributör i Benelux (Belgien, Nederländerna och Luxemburg). Cleverons produktsortiment, från traditionella APM:er till innovativa paketrobotar, kommer nu att vara mer tillgängligt för Beneluxbaserade företag som vill effektivisera sina Click & Collect-processer.

"Vi är glada över möjligheten att samarbeta med Dujardin Remmers och stärka vår position på Beneluxmarknaden," säger Arno Kütt, VD för Cleveron. "Att ha Dujardin Remmers som vår distributör är ytterligare ett steg framåt för oss när vi bygger ett världsomspännande nätverk av uppskattade distributörer och hjälper till att spara tid för människor runt om i världen," lägger Kütt till.

Dujardin Remmers Group grundades ursprungligen 1879 och har sedan dess varit en pålitlig partner inom området kontanter och värdebehållning, kontanthanteringssystem och ATM-tjänster. I samarbete med Cleveron erbjuder Dujardin Remmers en fullservicelösning till kunder – från utbildning till installation till fjärrunderhåll och underhåll på platsen. Dujardin Remmers omfattande landsomfattande serviceavdelning och mycket erfarna tekniker erbjuder kunderna hög drifttid på alla installationer.

Cleveron grundades 2007 och är ett Estlandsbaserat företag som tillhandahåller sista sträckan-lösningar för världens största detaljhandlare och logistikföretag. Cleverons 3 800 paketterminaler finns i 24 länder över hela världen. I genomsnitt levereras 1,3 miljoner paket genom terminalerna varje månad. Cleverons kunder inkluderar Walmart, Inditex (Zara), The Warehouse och Falabella.

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]