Cleveron kommer att arbeta hemifrån från 16 till 29 mars

15.03.2020 | Cleveron

På grund av utbrottet av COVID-19 i Estland har vår regering förklarat att en nödsituation råder. Som en förebyggande åtgärd för att hålla våra anställda friska och säkra, har Cleveron beslutat att byta till distansarbete i två veckor, från och med 16 mars. Vi kommer att fortsätta att övervaka situationen och vidta ytterligare åtgärder vid behov.

Vi anser att det bästa sättet vi kan förhindra våra anställda från att drabbas av viruset eller oavsiktligt sprida det är att minimera mänsklig kontakt. Därför har vi stängt vår monteringsanläggning i Viljandi och kontor i Tallinn och bett alla våra anställda att arbeta hemifrån. Alla affärsflyg och installationer utomlands är redan avbrutna och idag arbetar vi med att få de sista teammedlemmarna hem till Estland.

Att arbeta hemifrån är inte ett nytt koncept hos Cleveron, eftersom vi alltid har försökt erbjuda flexibilitet i arbetsarrangemangen. Dessutom är vi, som ett företag med kunder över hela världen, vana vid virtuella möten och har alla nödvändiga verktyg som behövs för en framgångsrik team- och projektledning. Så trots det tillfälliga arrangemanget kan vi alltså säga att arbetet fortsätter som vanligt. Monteringsanläggningen är fortfarande stängd och anställda som inte kan arbeta hemifrån får sin lön till 100 %. Vårt team för service efter försäljningen, som tillhandahåller fjärrövervakning för våra kunder, kommer att fortsätta arbeta på plats men vidtar extra försiktighetsåtgärder för att säkerställa hälsa och säkerhet.

Var försiktig och säker, så slår vi detta virus!

Team Cleveron

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]